2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بیشتر از چی ناراحت میشم مثلا سرچ کرده بود پاهای زیبای ایرانی اصلا یاد این میوفتم حالم بد میشه

میدونم کارش اصلا خوب نیست. میدونی عزیزم ما که نمیدونیم تو فکر مردها چی میگذره. اگه تو گوشی هم‌ سرچ نکنن توی فکرشون هست. متاسفانه ذات مرد یه جورایی تنوع طلبه. بهترین رو هم داشته باشه باز ... تو گوشیش نگرد. 

تاریخچه رو حذف کنه اگ مخ وسیستمت مث من کار میکرد تاریخچه رو درمیوردی اززباله☹️😂

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

تاریخچه رو حذف کنه اگ مخ وسیستمت مث من کار میکرد تاریخچه رو درمیوردی اززباله☹️😂

قصدم توهین نبود عزیزم،منظورم مهارت هک کامل،،،البته من ۸سال کلاس هک وامنیت واین چیزامیرفتم خصوصی،۱۷سالم بود،،درصورتی ک دانشگا پیراپزشکی خوندم وقصدم اینه فروشگاه ارایشی بزنم،،،کلا خودمم نمیدونم کدوم سمتم😂😂😂

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

ولی ب اینکه فیلم بد میبینه اکثرا اینجورن اما خودت بهش تذکر بده وسکوت نکن،،

حلوا خیرات میکردن که هنوز از راه نرسیده حامله شدی؟؟؟

ما خودمونم متاهلیم عزیزم ولی یکم مراقبت یکم صبوری آخه چیه تا عروسی میکنید زووووود دست به کار میشید برا بارداری؟

تاپیک آخرت قفل بود نشد نظر بدم، ولی شما با یکی ازدواج می‌کنی یه دو سال صبر کن ببین اصلا چجور آدمیه میتونی بمونی یا نه بعد زوووود حامله شو اینکه دیگه دست خودته

الان با یه شوهری که انحراف اخلاقی داره فیلم بد میبینه و دنبال کثافت کاری تازه روت دستم بلند میکنه و میزنتت حامله شدی که چی؟؟؟