2777
2789

بچه ها امروز روز اولم بود رفتم صاحب کاره زنو بچه داره ولی یکی از دخترای اونجا زیادی باهم راحتن همش حس میکردم باهم رابطه دارن خیلی زیاد راحت بودن واقعا متنفرم از زنایی که اینجوری اویزون مرد متاهلن هم جنس عزیزم انقدر جن ده نباش خیلی از همنجسای خودت میمیرنو زنده میشن با این کار شماها😔

بچه ها روز اول کارم بود ولی خیلی خسته و بی انگیزم بنظرتون خوب میشم انگار ذوقی برای کار کردن ندارم اصلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من سه روزه رفته تهران سفر کاری شبا تو هتل تماس تصویری میگیره صحبت میکنیم ولی حالم خیلی بده امشب گفت هواپیما بلیط رو باطل کرده فردا صبح بلیط گرفتم 

قرار بود امشب خونه باشه منم گریه کردم گفتم چه غلطی میکنی خیلی اعصابم خورده بعد گفت کاملا حق داری ولی به جون بچه ها بهت خیانت نمیکنم

اینکه گفت حق داری ینی وسوسه شده درسته؟ 

شوهر من سه روزه رفته تهران سفر کاری شبا تو هتل تماس تصویری میگیره صحبت میکنیم ولی حالم خیلی بده امشب ...

چقدر درک میکنم این احساستو ولی کاش اینجوری بروش نمیوردی هرچقدر هم داغون باشی و فکرت درگیر باشه نباید ضعف نشون بدی حداقل میگفتی تنهاییم دلم تنگه یا بیا از پس بچه ها بر نمیام. همینکه گفته به جون بچه ها بهت خیانت نمیکنم یعنی فکرش درگیر شده بابت حرفای تو ولی بازم اطمینان داشته باش بهش و نامحسوس همیشه کنترلش کن

شوهر من سه روزه رفته تهران سفر کاری شبا تو هتل تماس تصویری میگیره صحبت میکنیم ولی حالم خیلی بده امشب ...

این چه رابطه یه😐😐😐😐

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بنظرم اگه زن تا این حد کرم نریزه مرده هم نمیره سمتش حداقل در باره این دو نفر وگرنه خیلی مردای بی عرض ...

خیلی زن ستیزی

مردی که سالم باشه هزار تا به قول تو ج... هم اطرافش باشن نمیتونن باهاش وارد رابطه شن

مردی که هرزه س بالاخره طرفشو پیدا میکنه این دختر نشد یکی دیگه