2777
2789
عنوان

با اینکه عروسیم خیلی عالی بود ولی

269 بازدید | 17 پست

با یادآوری خاطراتش اعصابم به هم می‌ریزه

یاد مادرشوهرم می‌افتم که موقع جهاز چینی همش به هر هوایی میومد توی خونمون و کابینت ها سرک می‌کشید و در کمدامو باز می‌کرد و لباسامو وارسی می‌کرد

کلا خانواده شوهرم به شدت فضولن به شدت اونقدری که حساب تمام لوازم منو دارن

منم متأسفانه همسایه مادر بزرگ همسرمم یعنی اونجا رو تونستیم با هزار تا زور بخریم و کلی هم خرج بازسازی کردیم

نمی‌دونستم بهانه‌ای میشه برای بی اجازه رفتن به خونه‌مون

اون روز زن عمو و عمه های شوهرم از مادربزرگ همسرم کلید گرفتن به بهانه اینکه ببینیم خونه‌شون چه شکلی شده رفتن همه جا رو زیر و رو کردن ؛ منم به یه دلیل الکی کلیدو از مادربزرگ گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی فرهنگن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤