2777
2789
عنوان

ویپاد

67 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من خط قبلیم مسدود شد الان هرکاری میکنم تغییر شماره صورت نمیگیره بالای ۵۰ بار با پشتیبانی تماس گرفتم راهکار دادن به درستی انجام دادم ولی نشد و خیلی بی عرضه و بی مسعولیت الان ۳ ت از قسط واکنش مونده فردا موعدشه چکار کنم کسی تجربه داشته وارد حسابم هم نمیتونم بشم

این شماره ای که زدی تغییر دادی رو با اون وارد شود پیام بده پشتیبانی بگو شمارمو تغییر بدین تغییرش مید ...

والا. انجام دادم نمیتونم وارد شم کد ملی که میزنم میگه متعلق به اون یکی شماره قبلی نه این کد ملی نمیشه وارد بشم 

بعدشم امروز باز امتحان کردم کد می‌فرسته برای وارد شدن در. جا کد ورود وارد میکنم میگه کد منقضی شده هرچی تماس میگیرم پشتیبانی اشغالی میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا. انجام دادم نمیتونم وارد شم کد ملی که میزنم میگه متعلق به اون یکی شماره قبلی نه این کد ملی نمیش ...

منم خیلی زنگ زدم تا راهنمایی کردن کد ملی نمی‌خواد بزنی با اون شماره ک وارد شدی پیام بده پشتیبانی 

منم خیلی زنگ زدم تا راهنمایی کردن کد ملی نمی‌خواد بزنی با اون شماره ک وارد شدی پیام بده پشتیبانی

ببین انجام دادم فقط میگه کد رو به همون شماره بفرست می‌فرستم بازم تغییری نمیکنه