2777
2789
عنوان

درکات جهنم چهارمین طبقه

126 بازدید | 21 پست

بعد از طبقه هفتم هاویه و ششم سعیر و پنجم جحیم که درخت زقوم در ان قرار دارد میرسیم به سقر هست و در ایه 26-30 سوره مدثر به این طبقه اشاره شده برای منکران تارکان نماز و منکران قیامت و کسانی که به فقرا کمکی نمیکنند توصیفاتش در قران کریم:

اتشی سوزان که پوست انسان را نابود کرده و 19 فرشته عذاب نگهبان این طبقه هستن 

قصد ترسوندن ندارما گفتم یکمم مطالعات قرانی داشته باشیم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان هم تو جهنمیم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهمون رحم کنه اولیای خدا که گناهی نداشتن از ترس آتش بقدری گریه می کردن که حضرت یحیی بن زکریا علیه السلام از شدت گریه زیر چشماش زخم شده بود ما چطور اینقدر پوست کلفت شدیم در اثر گناهان که اسم جهنم و میشنویم و بیخیالیم😭

خدا بهمون رحم کنه اولیای خدا که گناهی نداشتن از ترس آتش بقدری گریه می کردن که حضرت یحیی بن زکریا علی ...

تازه به مسخره هم میگیریمش و میخندیم ...... خدا خودش رحم کنه 

عزیزم در یوم الحساب جسم ها دوباره تشکیل میشن ! ولی در قالب جسم معادی ظاهر میشن یعنی بر اساس اعمال و ...

واقعا من موندم تاوان این حرفایی ک از بچگی تو گوشمون کردین و ترس به دلمون انداختین وو چطور میخواین پس بدین.

خداروشکر تارک نماز نیستم ولی اهل روزه نیستم

تارک نمازم متاسفانه

فقط ماه رمضون روزه میگیرم و نماز میخونم بقیه سال رو ن

ولی ب همه چیز اعتقاد شدید دارم

در حد توانم کمک میکنم

گناه نمیکنم مگر غیبت گهگاهی

دروغ نمیگم اصلا

سعی میکنم کسی رو نرنجونم

نمیدونم جایگاهم کجاست

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

واقعا من موندم تاوان این حرفایی ک از بچگی تو گوشمون کردین و ترس به دلمون انداختین وو چطور میخواین پس ...

من کاری با ایمان شما ندارم منم ادم معمولی ام مثل شما ولی مستند ایه  از قران کریم اوردم که بحث این حرفا نباشه ولی گویا فکر میکنین خودتون درست میگین و فکر میکنین