خب من چون یکم اطلاعات دارم از خوبی ها و بدی های هر رشته میگم خودتون ببینین کدوم به نفعشه
پرستاری نقاط مثبتش مهاجرت ، بازار کار خوب ، نظام پرستاری داره که راحت تر از بقیه رشته های پیرا مطالبه گری میکنن ، اگر ازاد بخونی هم فرقی با دولتی نداره برای کار و اینا کلا به پرستار نیازه ، تا دکترا هم داره ، بدیش سختی کارشه . رتبش نسبت به بقیه پیرا ها بهتر میخواد ، بالینی هست و اگر با خون و اینا مشکل داشته باشی نمیتونی باهاش کنار بیای ، درامدش میتونه خیلی خوب باشه اگر ادامه بدی و تو ای سی یو یا اتاق عمل کار کنی یا مدرک کاشت مو بگیری
رادیولوژی ، سختی کار بالینیش نسبت به بقیه کمتره ، ولی فقط تا فوق لیسانس داره ، شاید برای بازار کار یکم اذیت بشی ولی نه اونقدر که بیکار بمونی ، سختی درسا زیاده ، دانشگاه ازاد هم این رشته رو نداره
اتاق عمل هم تا فوق لیسانس داره ، رشته سختی هست از لحاظ بالینی ، یکم شاید سر بازار کار اذیت بشی ولی گفتم بیکار نمیمونی مگر اینکه بخوای دنبال استخدامی رسمی باشی ، مهاجرتی اوکی نیست مگر اینکه بخوای به کشورای حوزه خلیج فارس بری ، درامدش میتونه خیلی خوب باشه اگر اد جراح بشی ، ازاد این رشته هم هست
هوشبری تا فوق لیسانس داره ، سختی شغلش کمتره ، استرس انچنانی نداره ، مثل بقیه سر بازار کار یکم اذیت شاید بشی ولی بازم میگم بیکار نمیمونی تو رشته های علوم پزشکی ، مهاجرتی خوب نیست