2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره به خودت ، برتری ای وجود نداره فقط بر اساس رتبه میشه چینششون کرد

برای خواهرم میخوام رتبش به پیرا میخوره امسال میخوام بدونم کدوم یکی بازار کار بهتری داره درامدش بیشتره

برای خواهرم میخوام رتبش به پیرا میخوره امسال میخوام بدونم کدوم یکی بازار کار بهتری داره درامدش بیشتر ...

خب من چون یکم اطلاعات دارم از خوبی ها و بدی های هر رشته میگم خودتون ببینین کدوم به نفعشه 

پرستاری نقاط مثبتش مهاجرت ، بازار کار خوب ، نظام پرستاری داره که راحت تر از بقیه رشته های پیرا مطالبه گری میکنن ، اگر ازاد بخونی هم فرقی با دولتی نداره برای کار و اینا کلا به پرستار نیازه ، تا دکترا هم داره ، بدیش سختی کارشه  . رتبش نسبت به بقیه پیرا ها بهتر میخواد ، بالینی هست و اگر با خون و اینا مشکل داشته باشی نمیتونی باهاش کنار بیای ، درامدش میتونه خیلی خوب باشه اگر ادامه بدی و تو ای سی یو یا اتاق عمل کار کنی یا مدرک کاشت مو بگیری

رادیولوژی ، سختی کار بالینیش نسبت به بقیه کمتره ، ولی فقط تا فوق لیسانس داره ، شاید برای بازار کار یکم اذیت بشی ولی نه اونقدر که بیکار بمونی ، سختی درسا زیاده ، دانشگاه ازاد هم این رشته رو نداره

اتاق عمل هم تا فوق لیسانس داره ، رشته سختی هست از لحاظ بالینی ، یکم شاید سر بازار کار اذیت بشی ولی گفتم بیکار نمیمونی مگر اینکه بخوای دنبال استخدامی رسمی باشی ، مهاجرتی اوکی نیست مگر اینکه بخوای به کشورای حوزه خلیج فارس بری ، درامدش میتونه خیلی خوب باشه اگر اد جراح بشی ، ازاد این رشته هم هست 

هوشبری تا فوق لیسانس داره ، سختی شغلش کمتره ، استرس انچنانی نداره ، مثل بقیه سر بازار کار یکم اذیت شاید بشی ولی بازم میگم بیکار نمیمونی تو رشته های علوم پزشکی ، مهاجرتی خوب نیست 

خب من چون یکم اطلاعات دارم از خوبی ها و بدی های هر رشته میگم خودتون ببینین کدوم به نفعشه پرستاری نقا ...

بر اساس رتبه هم بخوایم بچینیم 

پرستاری ، رادیولوژی،  اتاق عمل ، هوشبری