2777
2789

پیش رئیسم ک آقا هست و خیلیییی فضوله و همه چی به همه میگه شکمم ی صدای خیلیییی بدی داد مثل دل پیچه ولی مشخص بود ک شکم دوست دارم بمیرم ب نظرتون مثل باد شکم ک رها میشه یا نه

قرار نبود اینجوری بشه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. چه ربطی داره. اون رییستم خاله زنک و پررو تشریف داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

واقعا متوجه نشدم چی نوشتی

الان شما گ.. رها کردید؟ معدرت میخوام صریح گفتم

یا اینکه صدای قار و قور شکم بود؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ن بابا اصلا زشت نیست شکم همه صدا میده 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واقعا متوجه نشدم چی نوشتیالان شما گ.. رها کردید؟ معدرت میخوام صریح گفتمیا اینکه صدای قار و قور شکم ب ...

قار و قور شکم

میگم ب نظرت زشتی اش در حد گ... یا نه فرق داره

قرار نبود اینجوری بشه....

باد شکم رو میشه کنترل کرد حداقل رفت جای که کسی نیس تخلیه کرد ولی صدای شکم دست خود آدم نیس و این دو اصلا قابل مقایسه با هم نیستن هرکس بگیری میدونه صدای شکم کنترلش دست خود آدم نی 

مثلا بره بگه صدای شکم فلانی اومد؟ واقعا شخصیتش مسخره باید باشه اون شخص

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس