2777
2789

همش احساس میکنم بابام از اینکه کنکور ندادم و نمیخوام برم دانشگاه راضی نیست😐البته به خودم مستقیم چیزی نمیگه ولی بعضی وقتا مثلا میگه بابای فلان دوستت گفت رفته دانشگاه یا مثلا ب شوخی میگه نمیخوای درستو ادامه بدی

البته خودم میدونم مجبورم نمیکنه به کاری ولی آخه من نه از درس خوندن خوشم میاد نه کار کردن نه ازدواج 

حالا مگه حتما باید یا کار یا ازدواج یا دانشگاه باشه😐💔

پس میخوای چیکار کنی نه کار کنی نه دانشگاه بری نه ازدواج کنی حداقل باشگاه برو ورزش کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم.

به آبجی کوچیکم میگه تو فقط برو دانشگاه ماهی فلان میلیون بهت پول میدم.. تو فقط برو دانشگاه اصلا درس نتون فقط برو

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ورزش میکنم ولی نه باشگاه

اصلا هدفی توی زندگیت داری اگر داری که خوبه وگرنه اگر کلا هیچ هدفی هم نداری دیگ خیلی بده بابات راست میگه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...