2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11781 بازدید | 1721 پست
نه عزیزم وقت نمیکنم شاغلمشاید اگه بتونم از هفته بعد برم باشگاه دیروز میخواستم برم که نشد سرما خوردم

به امید خدا

بلا دور باشه گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلیبد اموزی؟😂😂😂 نوش جونت قشنگمچون شیر میدی شاید سیر نمیشی..شیر میدادی دیگه؟😅

همون دیگه میگم کالریم زیاده  بقیه کمتر میخورن😂😂😂

اره عزیزم‌شیر میدم 

میگم چکار کنم گاز نگیره پدرم دراومده😭😭😭😭

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام آرزو جون خوبی ‌این بربریا همون بربریای معروفیه که برادر شوهرت صبح به صبح میخرید میاورد تو رژیم ...

سلام عزیزم 😍

اره اونم میخره ولی اینا رو همسرم گرفته تا اسم رژیم اومده هی میگه کم نخوری شیرت کم‌ بشه هاااا 

میدونه نقطه ضعفم بربری😂😂😂😂😭

اصلا نمیدونم چمه سیر نمیشم شکمم هی داره بزرگ تر میشه😭

دلم برای تخم مرغ تنگ شده پروتئین بخورم🙂🫠

سمیرا آوین همش  سینه مو گاز میگیره چکار کنم🤦🏻‍♀️😭😭

هی دعوا و اخم میکنم محل نمیده باز میاد ناز میکنه گریه میکنه ک‌بدم😭😭

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

همون دیگه میگم کالریم زیاده بقیه کمتر میخورن😂😂😂اره عزیزم‌شیر میدم میگم چکار کنم گاز نگیره پدرم د ...

خوب تا وقتی نی نی شیر میدی نمیشه سفت و سخت رژیم بگیری...

ای جوووونم گازاشو قربون😍😍😍

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم 😍اره اونم میخره ولی اینا رو همسرم گرفته تا اسم رژیم اومده هی میگه کم نخوری شیرت کم‌ بشه ...

نوش جوونت خوشگلم🥰

حالا واقعا حواست باشه شیرت کم نشه بچه گناه داره .

آرزو چرا ورزش نمیکنی؟

با ورزش خیلی بهتر شکمت جمع میشه ها.وقتایی که ملکه خانوم خوابه پاشو سریییع یه ورزشی بزن بر بدن.

ای شیطون بلا😁😁😁😉 من تجربه ندارم والا بچه های من شیر خشکی بودن .ولی خیلی شیطونه که گاز میگیره بعد ناز میکنه😂😂😍

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام من وزنم 72 میخوام ده کیلو کم شم قدم ۱۶۱نمیدونم چجوری بفهمم چقدر کالری بخورمراستی ناهار حذف کنم ...

سلام عزیزم .دوصفحه اول کامل توضیح دادم .

طب سنتی میگه ناهار حذف بشه خوبه .

بازم بستگی به بدن خودتون داره .اگه ضعف میکنید بخورید .ناهار خوردن چندانم بد نیست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خوب تا وقتی نی نی شیر میدی نمیشه سفت و سخت رژیم بگیری...ای جوووونم گازاشو قربون😍😍😍

اره دقیقاااا

مث اره میمونه😂😂🤦🏻‍♀️

نوش جوونت خوشگلم🥰حالا واقعا حواست باشه شیرت کم نشه بچه گناه داره .آرزو چرا ورزش نمیکنی؟با ورزش خیلی ...

قربونت گلم‌اره بابا میخورم  اصلا نتونستم دلخواه خودم رعایت کنم ولی خب بازم خیلی بهتره ک اومدم 

راستش دیسک کمرم عود کرده بود چند روز قشنگ مهره پایینی کمرم درد میکرد خیلی اذیت بودم هی حواسم هست فشارنیارم ب‌بهونه چرخوندم اوین هی میرفتم با کالسکه بیرون ولی خب اسمش ورزش نمیشد

امروز تصمیم داشتم شروع کنم پیامتو دیدم ی جرقه شد سریع رفتم سراغ ورزش های شیلی خانم😂

یادسمیرا بیمعرفت بخیر هی با شیلی ورزش میکردیم 🥺🙂

خلاصه ک پیامت خیر شد یکم ورزش کردم🫶🏻

اره بلا یجوری نگاه میکنه انگار تو مقصری🙂😒

😁😁😁

سلام سلام 🤪

دلیل تموم شدن حجم اینترنتت اومد سمیرا جون 😂

صبحانه پنیر گردو تافتون 

ناهار :نمیرو و گوجه سرخ شده دو ورق نازک 

شام :سر شب کته و  ساق ران پخته و ۴ تا آلو کلا خورش بود 😐

میان وعده خرمالو و یه قطعه شکلات 

اها یه تیمز بدون قندم خوردم 

۱۴۶۰

آب ۷لیوان 

امروز کلا پیاده رفتم اینور اونور ۹۶۶۳ گام 

و ۴۰ دقیقه رقص با ورزش میکس 👻

تا درودی دیگر بدرود💃

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

وااای 😂😂😂

سلام عزیزم شبت بخیر 

کالری امروزم 

صبحانه: 1 عدد خرما 

ناهار :3 کفه دست نان.1 عدد تخم مرغ آب پز

میان وعده :1 عدد سیب. 2 عدد خیار. یک لیوان شیربادام

شام: 5 قاشق برنج. نصف سیخ جوجه. یک لیوان سالاد فصل

میان وعده : 1 عدد سیب. 2 عدد خرما .2 قاشق قاووت

کالری مصرفی 1300

کالری مجاز 1313

ورزش : یک ربع آپ شکم پهلو

سلام عزیزم شبت بخیر کالری امروزم صبحانه: 1 عدد خرما ناهار :3 کفه دست نان.1 عدد تخم مرغ آب پزمیان وعد ...

سلام عزیزم

نوش جون

سلام عزیزم نوش جون

سلام🌹

صبحونه 🥖🥘خوراک لوبیا ۳کف دست بربری  

کالریش خیلی شد🫠 چجوری بدون نون میخورن واقعا🥲

میانوعده 🍊خرمالو نارنگی

ناهار 🥙دلمه 

میانوعده🍏 نصف سیب

شام 🍗🥔🍞یه کف دست بربری مرغ و سیب زمینی تنوری 

میانوعده 🍎🍊خرما سیب نارنگی 

کالری مصرفی ۱۵۷۰

ورزش🤾🏻‍♀️⛹🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ پیاده روی درخانه با کلیپ های شیلی خانم😍

کالری حساب نکردم دیگه این قسمتش مهم‌نیست😂