2777
2789
عنوان

از رفتارم نسبت به خواهرای شوهرم خیلی عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 51 پست

خب مثلا اسی زنگ میزدی میگفتی بعد از ظهر میام خونتون میگفتن نه نیا🙄؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تو غیر مستقیم شاید هم مستقیم بهشون گفتی کم بیان خونم من ی زن داداش دارم خدا شاهده من وخواهرام حتی سا ...

من هم مستقیم هم غیر مستقیم گفتم بیشتر لجمو در میوردن .

اوایل عروسیم کع زهرمارم کردن تا دوسال هر روز وقت و بی وقت خونه من بودن خیلی اذیت شدم وقتی یاد اون روزا میوفتم دلم میخواد گریه کنم 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا اسی زنگ میزدی میگفتی بعد از ظهر میام خونتون میگفتن نه نیا🙄؟!

من روم نمیشد برم اونجوری مثلا یه وسیله میبردم براشون منو دم درشون نگه میداشتن بچه هاشون میفرستادن پایین 

محبت زیادی بهت کردن دور برت داشته 

کاش خواهرشوهرات این تاپیکو میدیرن و میفهمیدن محبت زیادی کردن به عروس، تهش همین حرفا میشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من روم نمیشد برم اونجوری مثلا یه وسیله میبردم براشون منو دم درشون نگه میداشتن بچه هاشون میفرستادن پا ...

شما هم یکم عجیبید🤔 خب شما شروع میکردی اونطور که دوست داری باهات رفتار کنند رفتار میکردی بعد گلایه میکردی!!! خودتم که میخواستی مثه اونا رفتار کنی!! به نظرم شما هم مقصری. الانم کار نداره عزیزم میخوای رفت و آمد برقرار شه با همون خواهرشوهرت که خوبه باهات صحبت کن و یه شیرینی چیزی بگیر قبلش خبر بده و برو خونه هاشون. اونا هم چون دیدن اخلاق شما چطوریه دیگه احتمال زیاد سر زده نیان خونه ت و اینطوری میتونی دوباره رفت و امدها رو برقرار کنی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من هم مستقیم هم غیر مستقیم گفتم بیشتر لجمو در میوردن .اوایل عروسیم کع زهرمارم کردن تا دوسال هر روز و ...

چند ساله ازدواج کردی؟؟؟؟

اون دخترا احتمالا چون تو اولین عروس بودی یا شاید شوهرت تک پسره به خونه داداششون می نازیدن اونجارو مثل خونه بابا میدیدن 

ولی خوب تو فاز برداشتی وزدی احساسشون داغون کردی🤣الان مگه دوست نداشتی دیگه نیان خوب اوناهم نمیان چرا نارحتی

محبت زیادی بهت کردن دور برت داشته کاش خواهرشوهرات این تاپیکو میدیرن و میفهمیدن محبت زیادی کردن به عر ...

انقد از ادمایی مثل تو بدم میاد قضاوت میکنن.

چون بهم لطف کردن.

باید هر ساعتی هر روز هرپس که دلشون میخواست میومدن خونم چون بهم لطف کردن باید ازم سواستفاده میکردن؟

تو خودت بچه نوزاد داشته باسی شب تا صبح بیدار باشی هر روز غروب ۷تا ادم با بچه های قد و نیم قد بیان خونت کلافه نمیشی؟

میگرن داشته باشی گشنت باشه خوابت بیاد یهو یکی زنگ نزنه بیاد پشت در اپارتمانت کلافه نمیشی دلت نمیخواد گریه کنی؟ بهشون بگی من خستم قبلش زنگ بزنید که میایید اما بدتر بیان ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چند ساله ازدواج کردی؟؟؟؟اون دخترا احتمالا چون تو اولین عروس بودی یا شاید شوهرت تک پسره به خونه داداش ...

سه ساله 

اره برادرشون و مثل پدر میدیدن 

دومین عروسم 

جالب اینجاعه جاریمم از دست این اخلاقاشون دیگه راهشون نمیدع🙂🙂🙂

چند ساله ازدواج کردی؟؟؟؟اون دخترا احتمالا چون تو اولین عروس بودی یا شاید شوهرت تک پسره به خونه داداش ...

من دوسال تحمل کردم 

اصلا به روشون نمیوردم .

خدا میدونه 

هر جمعه همشون با بچه هاشون میومدن خونه ما یا در طول هفته هر روز هر ساعتی یکی میومد یکی میرفت اصلا روز نبود که من تنها باشم با شوهرم یا با خودم حتی مادرم نمیتونست بیاد خونم یه دوست نمیشد بیاد خونم .  چون دقیقه ب دقیقه خونه من بودن

شما هم یکم عجیبید🤔 خب شما شروع میکردی اونطور که دوست داری باهات رفتار کنند رفتار میکردی بعد گلایه م ...

میگم که من میرفتم در خونه هاشون اصلا درو برای من باز نمیکردن اما اونا وقتی میومدن حتی کارم داشتن میکفتن درو باز کن میومدن دوساعت ب بهانه اون مار میشستن انقد قبلا اون رفتارارو دیدم منم دیگع روم نشد برم خونه هاشون .

ما وقتی عروسیم کردیم پا گشامون نکردن خواهرای شوهرم .

وقتی عروسی کزدیم یبار شام دعوتمون نکردن در صورتی که من چند بار دعوتشون کردم شام تولد

من دوسال تحمل کردم اصلا به روشون نمیوردم .خدا میدونه هر جمعه همشون با بچه هاشون میومدن خونه ما یا در ...

اخلاق زشتی داشتن  کاملا خق داشتی

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم میشه اینجا بپرسمخواب دیدم عمومم فوت کردهدرحال حاضر ۳۰ سالشه بچه کوچیک داره ...

عمرش طولانی میشه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

میگم که من میرفتم در خونه هاشون اصلا درو برای من باز نمیکردن اما اونا وقتی میومدن حتی کارم داشتن میک ...

عزیزم شام تولد که پس دادن نداره. خب اونا هم کادو اوردن دیگه. شما میگی وسیله میبردم خب دوست داشتی بری قبلش زنگ میزدی میخوام بیام خونتون.

انقد از ادمایی مثل تو بدم میاد قضاوت میکنن.چون بهم لطف کردن.باید هر ساعتی هر روز هرپس که دلشون میخوا ...

دایورت میکنم به تخمدانم که بدت میاد این یک😏

دومن زبون که داشتی میگفتی الان مشغله دارم یا با شوهرت هماهنگ میشدی که بیان

سوما کاملاااا مشخصه که داری خودتو تبرئه میکنی چون دیدی همه ما حقو دادیم به خواهرشوهرات میخوای وجهه خودتو خوب کنی وگرنه هیچ آدمی بهش بی محلی بشه جایی نمیره 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠