2777
2789

داشتیم حرف میزدیم بعد میخاشتم بگم مامان تو ک علم این قضیه رو نداری و تو که مرجع دینی ای نیستی این کلمات رو‌زبونم نپیچید بجا مرجع دینی بهش گفتم تو که چیزی نیستی بعد ادامه حرفم میخاستم بگم مرجع دینی نیستی.. کلمه چیز تو دهنم بودمامانم عصبانی و خیلی مقرضانه گفت تو بمن میگی چیز؟ چرا گفتی چیزی نیستی ....

بعد گفتم منظورم از تو‌ک‌چیزی نیستی این نیست ک تچ‌هیچی نیستی من کلمه چیز به منظور این بود ک لون گلمه اصلیه نیومده رو‌زیونم و اگ این فرصن بمن داده میشد پشت بند حرفم میگفتم  تو ک مرجع دینی نیستی....

بعدن مامانم میگ تو خیلیییی بی ادبی من خیلی بی ادبم؟😐اینم بگم چیز به معنی این بود کلمه اصلی نیومد رو زبونم ..... مث این میمونه مثلا میگی فلان چیز.... بعد اسم‌اون چیز میاد رو‌زبونت

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرتو داغون کردی هیچ زبان فارسیم داغون کردی

برو‌بایا اسکول

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨