2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11841 بازدید | 1737 پست
سلام شما تو تاپیکم گفتی بیا گروه لاغری من چند وقته اینجا عضوم😁😁😁

اره 😂😂😂😂

جالب بودش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه کمتر از کالری مجازت بخوری استپ میکنی. بدنت از عضلت تغذیه میکنه.هر عددی فرمول میگه همونو بخور..

سلام عزیزم 

دو‌روز‌خراب کردم کالریم خیلی بیشتر شده 

اما دیروز ۱۴۰۰ 

امروز ۱۶۰۰‌

میگم من گزارش بدم بداموزی نداره؟!😂😂 کالری من بیشتره فعلا🤦🏻‍♀️کالری مجازم ۱۸۳۰

صبحونه.  بربری کره بادوم زمینی عسل گردو

میانوعده. خربزه، چندتا دونه انگور

ناهار لوبیا پلو کاهو.    هنوز چشمم دنبالشه😭

میان وعده.  سیب خرمالو

شام. خوراک لوبیا بربری 

کالری ۱۶۰۰‌‌‌.  اصلا هم‌سیر نشدم😂😂😂😂🫠

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما رعایت میکنم دیگه ❤️کالری امروزم :صبحانه 1 عدد خرما ناهار 8 قاشق خورشت کدو بادمجان 6 کف دست ...

سلام گلی

نوش جونت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببخشید سوال میپرسم یعنی توی فستینگ 8 به 16 همون کالری مجازم که 1300 هست بخورم و از 8 شب تا فردا 12ظه ...

بله کاملا درسته.

اب و دمنوش و چایی بدون قند مجازی تو اون ۱۲ ساعت بخوری.

هر دوش خوبه. فستینگ بهتره‌

سلام عزیزم دو‌روز‌خراب کردم کالریم خیلی بیشتر شده اما دیروز ۱۴۰۰ امروز ۱۶۰۰‌میگم من گزارش بدم بداموز ...

سلام گلی

بد اموزی؟😂😂😂

نوش جونت قشنگم

چون شیر میدی شاید سیر نمیشی..

شیر میدادی دیگه؟😅

سلام 😍نوش جونت عزیزم ورزش نمیکنی؟

نه عزیزم وقت نمیکنم شاغلم

شاید اگه بتونم از هفته بعد برم باشگاه 

دیروز میخواستم برم که نشد سرما خوردم

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام خزان جان🧡🦋دیروز 

صبحانه تخم مرغ آبپز

ناهار خورشت قورمه سبزی با برنج 

شام خوراک لوبیا با نان لواش

میان وعده ی صبح تخمه ژاپنی

میان وعده ی عصر شیر موز

یک و نیم لیتر آب

چهل دقیقه ورزش

کالری مصرفی ۱۳۱۷

کالری مجاز ۱۳۱۳

@خزان_نارنجی‍ 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام خزان جان🧡🦋دیروز صبحانه تخم مرغ آبپزناهار خورشت قورمه سبزی با برنج شام خوراک لوبیا با نان لواش ...

سلام قشنگ من نوش جونت .بازم ناهارمون یکی شد😉

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام عزیزم دو‌روز‌خراب کردم کالریم خیلی بیشتر شده اما دیروز ۱۴۰۰ امروز ۱۶۰۰‌میگم من گزارش بدم بداموز ...

سلام آرزو جون خوبی ‌

این بربریا همون بربریای معروفیه که برادر شوهرت صبح به صبح میخرید میاورد تو رژیم قبلیت؟😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام قشنگ من نوش جونت .بازم ناهارمون یکی شد😉

😁سلیقه ی مشترک، قورمه سبزی عشقه 😍

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین اون کیک که اخرش میخوری مصیبته نمیدونی گریه کنی یا بخندی ولی واقعا واقعا نوش جونت دمنوش دارچین چ ...

اره خدایی🤦‍♀️ممنون عزیزم ،چشم حتما 

کالری مجاز ۱۵۴۰

مصرفی ۱۵۰۰

آب ۷ لیوان

پیاده روی نیم ساعت

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

😂😂😂 از دست تو هی میخونم تموم نمیشه گزارشت😅

😂

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

بعلههههه😍😎

سلام من وزنم 72 میخوام ده کیلو کم شم قدم ۱۶۱

نمیدونم چجوری بفهمم چقدر کالری بخورم

راستی ناهار حذف کنم بهتره یا کم بخورم🫣💗

گاهی آدم‌ها وقتی خیلی بهشون می‌چسبی و مدام دنبال توجه و حضورشون هستی، نه اینکه نزدیک‌تر بشن، بلکه بیشتر ازت فاصله می‌گیرن. این وابستگی افراطی مثل یه دیوار نامرئی بین شما و اون‌ها ساخته می‌شه؛ دیواری که هرچی بیشتر بهش ضربه بزنی و سعی کنی ازش رد بشی، بلندتر و غیرقابل عبورتر می‌شه. انگار اونا نیاز دارن که خودشون رو آزاد و نفس‌کشنده ببینن، و وقتی خیلی بهشون نزدیک می‌شی، احساس خفه شدن می‌کنن و می‌رن.از طرف دیگه، وقتی پرخاشگری و داد و فریاد می‌کنی، با عصبانیت سعی می‌کنی اون‌ها رو کنترل کنی یا واکنشی بگیری، اما نتیجه برعکس می‌شه. این رفتارها نه تنها باعث نمی‌شه که بهت نزدیک‌تر بشن، بلکه باعث می‌شه ازت بیشتر فرار کنن. چرا؟ چون آدم‌ها طبیعتاً دنبال آرامش، صلح و حس امنیت هستن، نه تنش و استرس. وقتی با داد و فریاد و عصبانیت به سمتشون می‌ری، بیشتر از همه احساس خطر می‌کنن و واکنش‌شون فرار و فاصله گرفتن خواهد بود.حقیقت اینه که گاهی بهترین راه اینه که بی‌تفاوت و بی‌اهمیت باشی. نه اینکه سرد و بی‌احساس باشی، بلکه طوری باشی که به جای چسبیدن یا پرخاشگری، خودت ارزش‌ات رو بدونی و اجازه بدی که دیگران جای خودشون رو پیدا کنن. وقتی بی‌تفاوتی یا بی‌اهمیتی آگاهانه داشته باشی، نه از سر بی‌احساسی، بلکه از سر آرامش و اعتماد به خود، می‌بینی که آدم‌ها بدون فشار و اضطراب به سمتت می‌آیند یا حداقل جای مناسب خودشون رو حفظ می‌کنن.این که همیشه بخوای کنترل کنی یا به زور نگه داری، مثل آب گرفتن توی دست‌های پر از سوراخه؛ هرچی بیشتر تلاش کنی، بیشتر از دستت می‌ره. اما وقتی آرام باشی،و بزاری هر کسی به میل خودش بیاد یا بره، اون وقت هست که روابط سالم‌تر و ماندگارتر شکل می‌گیره.پس بهتره به جای چسبیدن و پرخاشگری، کمی بی‌تفاوت و بی‌اهمیت باشی. این نه فقط باعث می‌شه آرامش خودت حفظ بشه، بلکه باعث می‌شه اطرافیانت هم احساس راحتی و امنیت بیشتری باهات داشته باشن. گاهی فاصله گذاشتن و احترام گذاشتن به فضای دیگران بهترین کاریه که می‌تونی انجام بدی.