پسرعموم نامزدمه و از داداشم کوچک تره..من با داداشم خیلی صمیمیم و بیشتر مشکلاتم رو بهش میگم...یه جورایی بهش عادت دارم..داداشمم کلا حواسش به من هست....الان احساس میکنم پسرعمو حساس شده..میترسم بعد ازدواج مانع رابطه مون شه...یعنی فتار من اشتباه بوده؟؟؟سیاستم بلد نیستم..
به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
جلو اون هی نچسب به داداشت هی ام ازش تعریف نکن اونم از مادر و خواهرش بگه تو بدت میاد
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
اشتباه که نمیدونم ، ولی مرد ذاتا قدرت طلبه ، مخصوصا رو زنش ، میخواد تنها مرد زندگیش و تکیه کاهش خودش باشه ، ببینه یه مرد دیگه داره جاشو میگیره حساس میشه و با عصبانیت حساس شدنشو نشون میده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیچسبم...کلا با هم ارتباط مون زیاده...نمیدونم چکار کنم..خداروشکر خواهر نداره
ازش تعریف نکن برای نامزدت
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
ما رفت و آمد فامیلی زیاد داریم..مثلا بعضی وقتا چند هفته خونه مادربزرگ پدری هستیم..دیگه میبینه
عزیزم راهکارمو بهت گفتم
گفتم که وقتی نامزدت هست فقط به خودش توجه کن
من فعلا عقدم..همین داداشم و بابام اجازه نمیدن زیاد ارتباط نزدیک داشته باشیم..خونواده سنتی هستیم
پس اون از کجا میفهمه که با داداشت خیلی صمیمی ؟ از رفتار خودت
پس وقتی اون هست با داداشت اونقدر صمیمی نباش
منم نگفتم برو بشین تو بغلش گفتم بهش توجه کن یعنی با اون حرف بزن یا بیشتر فقط ب اون نگاه بکن