2777
2789

چه چیزایی نی نی رو تپل میکنه وزن خوب میده بهش ؟هرچی تجربه کردین بگین٫ب جز بستنی و دلستر و چیزای قندی

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

مرغ و ماهی و گوشت ماههای آخر 

قرص مولتی پرناتال حتما بخور

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر پسر  اولم بهترین مولتی ویتامینا و بهترین تغذیه رو داشتم اما لاغر بود سر پسر دومم برعکس نه قرصی خوردم نه خیلی رعایت داشتم تو تغذیه اما تپلیه بیشتر به ژنتیک هم مربوطه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
بخواد وزن بگیره با نون خالی هم میگیره

اینطوری نیس اصلا

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خون‌رسانی بهش خوب باشه وزنشو میگیره نگران نباش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اتفاقا اینجوریه

دقیقا 

دوستم چیز خاصی نمی‌خورد همون تغذیه روتین که همه داریم 

ماشاالله بچش ۴ کیلو بدنیا اومد 

اونوقت من خودمو کشتم حتی رژیم خاصی  هم گرفتم ولی چون خون‌رسانی بهش ضعیف شده بود وزنی نگرفت

خون‌رسانی بهش اوکی باشه وزنشو میگیره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مرغ و ماهی و گوشت ماههای آخر قرص مولتی پرناتال حتما بخور

هرروز  پریناتال میخورم ،جنین وزن میگیره ولی من تاالان ب زور یه کیلو اضافه کردم😐

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

هرروز پریناتال میخورم ،جنین وزن میگیره ولی من تاالان ب زور یه کیلو اضافه کردم😐

چه خوب خوبه دیگه من با پریناتال افتضااااااح چاق شدم 

ولی بچه وزن نگرفت

بچه وزن بگیره بهتره که