2777
2789
عنوان

برای رشد جنین چه چیزایی خوبه بخوریم وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 49 پست
دقیقا دوستم چیز خاصی نمی‌خورد همون تغذیه روتین که همه داریم ماشاالله بچش ۴ کیلو بدنیا اومد اونوقت من ...

من هرشب دوتا اسپرین و آمپول هم میزنم واسه خونرسانی

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

هرروز پریناتال میخورم ،جنین وزن میگیره ولی من تاالان ب زور یه کیلو اضافه کردم😐

من خودم ۸کیلو از اول تا آخر اضافه کرده بودم بچه ۳۹۰۰ بود 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تغذیه خیلی مهمه،درسته ژنتیک مهمه ولی بعدش تغذیه خوب خیلی تاثیر داره

به تجربه من هیچ تاثیری نداره

بچه ای ک بخواد درشت باشه با همون عدای معمولی هم میشه

بچه ای هم ک ژنتیکی ریز باشه دنیا گوشت و کباب هم بخوری وزن خودش میگیره یهو درشت نمیشه

این تجربه من بود

چه خوب خوبه دیگه من با پریناتال افتضااااااح چاق شدم ولی بچه وزن نگرفتبچه وزن بگیره بهتره که

شکمم زیاد گنده نشده ولی آخرین سونو رفتم ک نرماله 

من هرشب دوتا اسپرین و آمپول هم میزنم واسه خونرسانی

دم دکترت گرم واقعا 

چطور آسپرین و آمپول داده ؟ آخه به همه نمیدن 

به من آسپرین نداده بود گفت لازم نداشتی 

دیگه دید خون‌رسانی ضعیف شده منو ارجاع داد به پریناتولوژی 

اون گفت بارداری بعدی باید از اول آسپرین بخوری 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
به تجربه من هیچ تاثیری ندارهبچه ای ک بخواد درشت باشه با همون عدای معمولی هم میشهبچه ای هم ک ژنتیکی ر ...

بچه ی خودت اینجوری بوده؟؟؟

دم دکترت گرم واقعا چطور آسپرین و آمپول داده ؟ آخه به همه نمیدن به من آسپرین نداده بود گفت لازم نداشت ...

اگه از همون اول میداد اینجوری نمیشد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بچه ی خودت اینجوری بوده؟؟؟

اره میگم کم

من کباب زیاد خوردم بستنی دلستر حتی پودر هم میخوردم آخرشم ۲۶۵۰ بود 

دکتر میگفت به خودت و شوهرت میره 

انتطار رستم دستان نداشته باش

آلن خیلی چاق نیست بازم دکترش میگه زنتیکیه

دم دکترت گرم واقعا چطور آسپرین و آمپول داده ؟ آخه به همه نمیدن به من آسپرین نداده بود گفت لازم نداشت ...

خب من قبلا سقط داشتم ،اینسری ک باردار شدم از همون اول تحت نظر دکتر پریناتولوژی بودم ک برام آمپول و قرص داد گفت واسه خونرسانی بهتر ب جنین لازمه ،اسپرین اوایل یکی بود هرشب الان ک شده ۲تا 

تخم مرغ 

آجیل 

بستنی 

شیر ماجان 

لوبیا چیتی 

کباب 

مرغ 

همینا یادمه دکتر بهم داده بود برای رشد جنین 

خب من قبلا سقط داشتم ،اینسری ک باردار شدم از همون اول تحت نظر دکتر پریناتولوژی بودم ک برام آمپول و ق ...

کار خوبی کردی این دکترا بهتر میفهمن 

ایشالله به سلامتی زایمان کنی