2777
2789
عنوان

مامانم حلقمو که خیلی دوسش داشتم فروخت

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 40 پست
دست اونه نگهشون میداره برام تازه میگفت جای خسارت برش میدارم اما بابام گفت نه به گرن پولشو بهت میدیم ...

اشباه کردی همون روز اول طلاعاتو عوض میکردی میدادی سکه یا طلایی که استفاده کنی و خودت نگه میداشتی اونا جبران زندگیته که از هم پاشیده به حرف مادرتم گوش نده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یعنی نزدیکه ۶۰۰ میلیون طلا گرفتی با یه عقد چقدر این پسرا بدبختن اون چی نصیبش شد؟

دور و برت دیدی زنی که یکبار طلاق گرفته چقدر زندگی براش سخت تر میشه گلم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نزدیکه ۶۰۰ میلیون طلا گرفتی با یه عقد چقدر این پسرا بدبختن اون چی نصیبش شد؟

البته خب جای حلقت و نشون هم اون حلقت و سکه برد حدودا 40 گرم شد طلایی که اونا بهم دادن

من میخواستم طلاهاشون رو بدم اونا هم چیزایی که ما دادیم رو بدن اما اونا گفتن نمیدیم طلاهامون هم به علاوه طلاهایی که فامیلات سر عقد دادن میخوایم باید بهمون خسارت هم بدی تا بیایم طلاقت بدیم

بابام گفت بیاید همین 40 گرک رو میدم بهتون گفتن نه رفتن شکایت کردن 

بابام گفت بیاید 200 ملیون میدم 

گفتن نه 4 سال میاریم در دادگاه و میبریمت مامور بودن  خیلی گردن کلفتی میکردن 

منم گفتم برید از راه قانونی بگیرید نتونستن منم ندادم بهشون 

دیگه قرار داد نوشتیم هیچ هدیه ای چه ما دادیم چه اونا برنگرده 

اشباه کردی همون روز اول طلاعاتو عوض میکردی میدادی سکه یا طلایی که استفاده کنی و خودت نگه میداشتی اون ...

ضرر میشد همینطوری برش داشتم تا بعدا بدمش یه چیزی 

الان ناراحت شدم وقای حقمو دیدم.البته گفت فروختم اما دیدمش یه جوری شدم ظریغ بود اما سنگین و خوشگل ننداخته بودمش هم نو و طلایی 

دور و برت دیدی زنی که یکبار طلاق گرفته چقدر زندگی براش سخت تر میشه گلم؟

نه درک نمیکنن🤦‍♀️🤦‍♀️اخه میخواستم بدم بهشون اونا طمع کردن درخواست خسارت کردن و شکایت کردن به عنوان دزدی منم ندادم 

البته خب جای حلقت و نشون هم اون حلقت و سکه برد حدودا 40 گرم شد طلایی که اونا بهم دادنمن میخواستم طلا ...

🤦🤦

در کل متاسفم منظورم ناراحتم از اتفاقی که برای شما و اون اقا افتاد 

طلاق واقعا خوب نیست....

امیدوارم بعد از این روزای خوبی داشته باشی 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

۶۰۰ میلیون پول میتونی جمع کنی ؟ چقدر تا حالا با زحمت خودت پول جمع کردی ؟

آره جمع کردم خون دل خوردم زحمت کشیدم نخوردم نپوشیدم و جمع کردم 

🤦🤦در کل متاسفم منظورم ناراحتم از اتفاقی که برای شما و اون اقا افتاد طلاق واقعا خوب نیست....امیدوار ...

ممنون عزیژم همچنین برای شما 

من خودمم دعاش میکنم که اتفاقای خوب براش بیوفته و حال روحیش خوب بشه و از افسردگی در بیاد 

آیت پول هم مال پدرش بود اگه هزار تومنی هم برای خودش بوپ من نمیگرفتم چون جوون بود داشت تلاش می‌کرد کار می‌کرد دلم نمیومد

دست اونه به عنوان امانت

خودت ببر بزار بانک 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)