2777
2789
کی این سند سازیها میخواد تموم بشه!؟

یک از فامیل برا بازنشستگی میخواست 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

شاید اخراج بشه جعل اسناد کرده یجورایی ولی اگه خیلی نیرو نیاز داشته باشن فقط جریمه کنن مثلا کسر از حق ...

یعنی از کارمندی درش بیارن

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک کردن ولی چطور شک کردن که اینا جعلیه خدادانداحتمالا اون فامیلتون یکاری کرده یایه حرفی زده به مدارک ...

جریمه بشه خودم پولشو میدم بخشش عوض بشه مشکلی ندارع فقط اخراج نشه

یک از فامیل برا بازنشستگی میخواست

خب حرامه اون پول و اون بازنشستگی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چی بگم والا کاردرستی نکرده و جرمه 

واینکه اونی که براش کارانجام دادین صددرصد به اون شک کردن یایچی گفته که خواهرشوهرتون رو خواستن نقشش رو درست بازی نکرده ضایعه بازی دراورده

خب آبرو و حیثیتش چی؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یعنی از کارمندی درش بیارن

بستگی داره چون مسئله ایه که تو خود بیمارستان نمونده که بخوان تو خودشون حل کنن به بیرون درز کرده و ارگانای دیگه پاشون وسط باز شده البته فقطم خواهر شوهرت نیست هرکی بهش کمک کرده تو دردسر میفته

خب حرامه اون پول و اون بازنشستگی...

حرام حلاش باشه مال خودش 

من اصلا نمی‌خوام خواهر شوهرم از کارمندی بیاد بیرون اخراج بشه چون یک آشوب خیلی بد میشه 

بستگی داره چون مسئله ایه که تو خود بیمارستان نمونده که بخوان تو خودشون حل کنن به بیرون درز کرده و ار ...

خدماتی نبوده رسمی بوده 

مثال چکارش می‌کنه اگر صاحب داشته باشه

دادگاهیش میکنن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب آبرو و حیثیتش چی؟!

من نمیتونم حیثیتش یا آبروشو برگردنم تنها کاری که از دستم بر میاد همینه