2777
2789

داستان از این قراره من و شوهرم بعد از ۷سال بچه دار شدیم و بچم ۶ماهش بود با وجود پیشگیری  دوباره باردارشدم 

برای بچه هامون خوشحال بودیم ولی  رابطمون کم کم داشت سست میشد تا اینکه ۶ماه پیش وقتی نمیدونستم باروارم‌ سر فضولی مادرشوهرم دعوای بدی  داشتیم کهمش میگم الهی ب حق  همین شبا چنان دعوایی تو خونش بیفنه ک یادش از ما کلا بره 

خلاصه برلدرشوهرم زنگ میزنه ب بابام وخانوادم زنک میزنن ب من دعوا بدترمیشه فحش وفحشکاری شوهرمو و پدرمو ومادرم 

رابطمون بعد اون دعوا بدتر میشه 

بعدش شوهرم تو ی کاری با داداشش شریک میشه کلی بوهکار بانک ووام وقسط میشیم ک پول رهن خونمون رو هم میده ب داداشش 

پولی ک قرار  بود مستاجرمون رو بلند کنه اما داداش نکبتش  ازمون‌گرفت 

بعد اون دیکه بشدت متنفرشدم از همسرم تا اینکه از بی خونگی ۱ماه رفتیم خونه خواهر شوهرم و من همش میگفتم‌پول رهن رو بده مستاجر بلند شه بریم خونه خودمون اون میگفت دادام ب داداشم بجای بدهیش  

و منو جلو خواهرش زد 

بعد خواهرم پایین شهر ی خونه خالی طبقه ۴ داشت ک رفتیم اونجا موقتی من باردار با ی بچه ۱ساله 

اونم سرگار دور رفته شبا نمیاد ۱هفته هست اومدیم اینجا بدون وسییله خاص چون وسیله هامو فرستادم خونه مادرشوهرم ک نزدیک خونمه 

هردو از هم عقده ای هستیم  چکارکنیم 

فقط این دعا رو حتما بکنید 

خدایا چنان خانوادشو گرفتار خودشون کن ک یادشون از اسی وشوهرش و مالشون بره الهی آمین 

بذل مهریه تون هبه کردین یا ابرا؟ 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این وسط مهریه ات برا چی بخشیدی؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اینقدر مشکل داشتید چرا مهریه بخشیدی اخه؟؟؟؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷