2777
2789
عنوان

برای رشد جنین چه چیزایی خوبه بخوریم وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 49 پست
نگران نباش تا ۴ماه اول وزنم کم کنی طبیعیه,بعدش تهوعت کمتر بشه حالت روبراه تر میشه غذا میخوری وزن می ...

ممنون عزیزم ♥️♥️

انشالله

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

تنش سالم باشه ،حالا ب غذا ک بیفته دستت بازتره چیزای مقوی بهش بده جون بگیره

قربونت برم مرسی 

به غذا افتاده 😅یک سال و خورده ایه 

غذا ماشاالله خیلی خوب میخوره ولی تپل نمیشه 😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت برم مرسی به غذا افتاده 😅یک سال و خورده ایه غذا ماشاالله خیلی خوب میخوره ولی تپل نمیشه 😅😅

ای جونم،فک کردم نی نی مون هنوز شیر میخوره ،پس میرسیم ب اینکه شاید ژنتیک شماهم لاغره نی نی هم اینجوریه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

ماشالله خوب وزن گرفته بود بچت

آره خوب بود😅

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ای جونم،فک کردم نی نی مون هنوز شیر میخوره ،پس میرسیم ب اینکه شاید ژنتیک شماهم لاغره نی نی هم اینجوری ...

اره خانواده شوهرم ریزه آن 

خودمم بچه بودم ریزه بودم مامانم می‌گفت عروسک صدات میکردن 

الان خوب شدم ولی 😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍