2777
2789
عنوان

بیاین شرایط خواستگار سن بالامو بگم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 95 پست
سن مهمه ، ببین عزیزم سن واقعا مهمه نگو نه وقتی اون پیر شه ت هنوز جوونی و زجر میکشی پول مهمه ولی اول ...

خالم چهارده سالش بود ازدواج کرد با یکی ده دوازده سال بزرگتر از خودش همیشه میگه تااومدم اونو جوون کنم خودم پیر شدم،الان یه زن سی سیو چهار ساله با دوتا پسر هیجده و سیزده ساله تو خیابون با یه مرد چهل چهل و شش ساله راه میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دید کاربر های اینجا ۲۰ سال اختلاف هم چیزی نیست

بابا بخدا من دیدم یه سری تاپیک بودن میومدن میگفتن اختلاف سنیاتونو بگید خیلیا بودن ۲۲سال اختلاف داشتن😐😐😐😐😐حالا یا دروغ میگن یا واقعا هست خلاصه علاوه بر سن بالا کودک همسری هم براشون عادیه

خالم چهارده سالش بود ازدواج کرد با یکی ده دوازده سال بزرگتر از خودش همیشه میگه تااومدم اونو جوون کنم ...

اره منو شوهرم یکسال اختلاف سنی داریم ، جاریم و خواهرشوهرم ۹ سال تفاوت سنی دادن با شوهراشون همش به ما میگن خوش به حالتون هم سنید باهم  بزرگ میشید 

به ما هرکسی میرسه میگ دوستید باهم فک نمیکنن زن و شوهریم😂😂😂♥️♥️

دوستت دارم

فروشگاه لپ تاپ دارهاونوفت درامدش اینقده؟ ماهی یکی میفروشه؟؟ ماهی یکی بفروشه هم اینقدر کم نیس😂🤣

پول  لپ تاپ که نمیشه در امد اون سودش میضشه در امدش خانم 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

مطمئنی مغازه خودشه و کارگر یا شاگرد اونجا نیس؟؟ 

چطوری میشه درآمد یه نفر از فروشگاه اینقدر کم باشه؟ 3

من انلاین شاپ دارم

اونم لوازم آرایشی 3 برابر اینه در ماه شایدم هفتع😂

مهربون و در عین حال وحشی...