2777
2789
عنوان

بیاین شرایط خواستگار سن بالامو بگم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 95 پست
پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر اف ...

😂 

من و شو‌هر م هم با لا ۳۰ ا زدواج‌کرد یم چون قبلش ۱۰۰۰ تا کاذر دا شتیم 

چی می گی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط اقتصادی حرفت درست نیست که میگی بی عرضه است

کلی ادم میشناسم باهمین شرایط اقتصادی بقول شما بد زن و‌زندگیشونو تشکیل دادن ربطی نداره،اینم بهونه جدیدشونه تا میگی چرا تاالان‌مجرد موندی میگن شرایطشو نداشتم 

عزیز من این پسری ک این خانم داره میگه وضع مالیش خوب بوده

ا ین بنده خدا اصلا وضع مالیش خوب نیست اتفاقا شوهر من یا زنده خودش چند تا خونه داشت ولی دنبال دکترا و اقامت و ... بو د بعد ا زدواج کرد ه 

خب چیا مهمه؟ میشه ملاکا رو بگی بسنجم

پول اخرین ملاکی باشه ک‌درنظر میگیری،چشم‌پاکه؟دروغگو نیست؟میتونی بهش اعتماد کنی؟درکت میکنه؟درک کردن میدونی ینی چی؟مثلا داری راجب یه مسئله غر میزنی ناراحت یا عصبی برنگرده بگه خوب الان این مگه خیلی اتفاق گنگ و بزرگیه،بین مادرشو تو بمونه کدومو انتخاب میکنه طرف حق و میگیره یا احساس؟حق با تو باشه بخاظر دوست داشتن مامانش مبره سمت اون تو بمونی؟یا برعکس؟ببین تو باید انقد ریزبین بشی رو طرف ک حتی ب طرز غذا خوردن و راه رفتنشم توجه کنی ،هیچ ادم‌بی نقصی تو دنیا وجود نداره اما باید منطقی بزی جلو قرارم نیست چون طرف پول خوب داره چشم رو‌خیلی چیزا ببندی،مثلا تو قراره در اینده‌کارمند بشی تحصیلات تو بهتره میری تو جامعه بین کلی مردو‌زن قرار میگیری ایا می‌زاره ؟بزگشت گفت حق نداری بری چیکار‌میکنی؟منطقی نیست یه ادم کارمند بایه شغل ازاد 

خب چیا مهمه؟ میشه ملاکا رو بگی بسنجم

سن مهمه ، ببین عزیزم سن واقعا مهمه نگو نه وقتی اون پیر شه ت  هنوز جوونی و زجر میکشی 

پول مهمه ولی اولویت اول نی 

اخلاق خیلی مهمه تو اولویت اول 

خانواده مهم تره نگو خانواده مهم نیس خانواده حرف اولو میزنه

دوستت دارم

تو که ا نقدر گیج سدی مشخصه اصلا و قت ازدواجت نیست هنو ز خیلی ز وده واسه ت ولی مشاور هم با هم می تو ن ...

نگا کن من واقعا از همه جهت حس میکنم ب ازدواج و بودن کنار یه نفر نیاز دارم.