2777
2789
عنوان

بنظتون من واقعا مقصرم اخلاقم بده

129 بازدید | 16 پست

شوهرمن همیشه سرکار وقتیم وقت دوس داره یابره خونه مامانش یا دم مغازه دوستش مثلا حتی یبارم نشده خودش پیشنهادبده بگه بریم فقط یه دوری بزنیم مافقط سه ساله ازدواج کردیم وبه خاست اون دوتا بچه بافاصله سنی یک سالونیم داریم من واقعا دارم زیر فشاربچه داری نابودمیشم بعد حتی باهام حرف نمیزنه  دارم همه تلاشمومیکنم که به خودم رسیده باشه یجوری بچه هارو اوکی کنم چون رابطه براش مهمه وقت بزارم غذاخوشمزه باشه که یکم بخوره اینقدلاغرنباشه خیلی بدغذاس تهشم دیشب بهم گفت یذره رعایت کن همه جات زده بیرون بسکه چاق شدی بعد من فقط سه ماهه زایمان کردم ازهمون اولم گفت روغن زیتون به غذا بزن سالم باشه خب روغن زیتونم بوداده بعدچندروز پیش گفت غذاهات به دلم نمیشینه یه بویی میده دیروز وقتی کلی باهاش حرف زدم که ازبچه داری خستم کاش یه وقتی میزاشتم دوتایی یجایی میرفتیم یکم حال من خوب بشه وگفتم حداقل بریم بیرون چنتااسباب بازی برابچه بخریم دیسب دیربرگشت وگفت فردا میریم امروز بعد صبحانه گفتم بریم گفت اماده شو گفتم اول ناهاربزارم ظرفاروهم بشورم که دیرنشه رفت خونه مامانش که من کاراموبکنم بیاد بعد زنگش زدم میگه ماشینودادم داداشم گفتم که همون صب بریم ناهارخورد خابید دوباره رفت خونه مامانش وقتی برگشت من کلی عصبی شدم اونم مثل همیشه ریلکس بود بعد حواسم نبود دستش درد میکرد کشیدمش دردش گرفت بدوبیراه بهم گفت که توچیبودی بااین اخلاق گندت افتادی توزندگی من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت که بددهنه. 

ولی تقصیر خودته. شوهرت میگه بریم بیرون تو میگی وایسا غذا بذارم‌ و ظرف بشورم؟ خب خودت کوزت بازی در میاری . کل داستانت تقصیر خودته.

بعد به خاطر شوهرت دو تا بچه آوردی؟

دو تا کتاب بخون یه کم لولتو بکش بالا حداقل حداقل اینارو به یه روانشناس بگو بهت بگه چقد وضعیت فکریت خرابه عزیزم.

عزیزم شوهرت که بددهنه. ولی تقصیر خودته. شوهرت میگه بریم بیرون تو میگی وایسا غذا بذارم‌ و ظرف بشورم؟ ...

نگفتم به خاطر اون اوردم بچه دومم ناخاسته بود ولی شوهرم بچه میخواست خب تابرمیگشتیم دیرمیشد  ناهاربچه هم حتی دیرمیطدگفتم بپزم بعدبریم

اخلاقت بد نیست ینی بد اخلاق نیستی ولی اخلاقت ببخشیدا مثه کلفتاس. روغن زیتون بدون بو هم داریم‌ .

چیکار بایدبکنم یعنی دقیقا همینجوریم همیشه خونه بهم ریختس وکلی ظرف نشسته هست  یه شهرکوچیکم هستیم کسی نیست که بشناسم واسه کمکی بیاد

عزیزم شوهرت که بددهنه. ولی تقصیر خودته. شوهرت میگه بریم بیرون تو میگی وایسا غذا بذارم‌ و ظرف بشورم؟ ...

اولین بارش بوداین جوری حرف زداونم دستش خیلی درد گرفت مشخص بود  چیزی که منوهمیشه عصبی میکنه این که حتی دادم بزنم نشنیده میگیره وریلکس 

نگفتم به خاطر اون اوردم بچه دومم ناخاسته بود ولی شوهرم بچه میخواست خب تابرمیگشتیم دیرمیشد ناهاربچه ...

یه بار خواستین برین بیرون. برا بچه ها جوجه یا کباب یا سوپ هرچی براشون خوبه می گرفتی. ظرف شستنت چی بود این وسط. عزیزم ذهنت یه جوریه هرچقدر بگیم شما متوجه نمیشی چون اگه قرار بود متوجه بشی اینجوری نمیکردی. الانم دیر نشده اگه واقعا بخوای تغییر کنی. ولی مسئله اینه که متوجه نیستی و هرکی بگه متوجه نمیشی. 

اولین بارش بوداین جوری حرف زداونم دستش خیلی درد گرفت مشخص بود چیزی که منوهمیشه عصبی میکنه این که حت ...

چی بگیم ما دوتا بچه هم داری خدا بهت صبر بده بااین شوهر بی درک رو خودت کار کن واسه ارامش روحیت وقت بذار مردا دلشون واسه کسی نمیسوزه 

چیکار بایدبکنم یعنی دقیقا همینجوریم همیشه خونه بهم ریختس وکلی ظرف نشسته هست یه شهرکوچیکم هستیم کسی ...

عزیزم‌ یه ماشین ظرفشویی بخر. اگرم پول ندارین اصلا، طلاتو بفروش. فکر کنم تو یه پستا گفته بودی طلا خریدی. با دو تا بچه هر روز غذا درست کنی و ظرف بشوری و ..... دیگه چیزی ازت نمیمونه. حتی فرصت نکردی به اندامت برسی گلم. بچه ها چن سالشونه؟

میخرم یکم دیگه ماشین ظرفشویی ۱۹ماه اون زکیم سه ماه

اخی خدا بهت ببخشه. تا میتونی مسیولیتارو کم کن از روی خودت. دیگه نهایتا فقط غذا درست کن . ظرفارو نشور شوهرت زودتر ماشین بخره