2777
2789
عنوان

بیاین شرایط خواستگار سن بالامو بگم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 97 پست
کلی ادم میشناسم باهمین شرایط اقتصادی بقول شما بد زن و‌زندگیشونو تشکیل دادن ربطی نداره،اینم بهونه جدی ...

خب باید پسره از یک نفر خوشش بیاد و به چشم همسر آینده بهش نگاه کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من چرا چرت میگی؟الان پیر حساب میشه ک حداقل بیست سال ازاونموقع گذشته

باور کن چند بار کامنتم رو خوندم ببینم کجای کامنتم توهین یا بی ادبی بوده که اینجوری جواب دادی

خیلی ممنون از وقارت

از این همه تعاریف مشخصه ک چندان آمادگی ازدواج نداری

و اون هم عجیبه ک رفته خواستگاری ۱۳سال کوچیکتر 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اختلاف سنی برای شما که دهه 20 زندگی و ایشون 30 هست کاملا مشهود میشه اگه شما بالای سی بودی ایشون 40 این مساله شاید زیاد حساس نبود

ولی استثناعاتی هم هست

به نظرم برو پیش مشاور خوب برای ازدواج

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
آره خب سنش بالاس نیس؟

خیلیییییییییی سنش بالاست. 

خر نشو... ببخشید دیگه واضح گفتم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر اف ...

چه منطقی مضحکی

تا سی سال؟

چهار سال دانشگاه دوسال سربازی

ایشونم که مسئول نگهداری از پدرش بوده 

بعدم اینکه واقعا چهار پنج سال طول میکشه تا یه مغازه سر پا بشه

شمایی ک درگیر رنگ ناخنی بهتره راجع به این چیزای بزرگ نشر سطحی ندی

سیزده سال خیلی زیاده 

تو هنوز فکر گردش و تفریح و  اینایی 

اینکه اول جوونیته   میخوای گشت و گذار کنی 

اون اقا ۳۳ سالشه  گشت و گذارش رو کرده  الان فقط ارامش میخواد 

مطمئن باش دو ماه از عروسیتون بگذره ازت بچه میخواد 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
فروشگاه لپ تاپ دارهاونوفت درامدش اینقده؟ ماهی یکی میفروشه؟؟ ماهی یکی بفروشه هم اینقدر کم نیس😂🤣

وا مگه هر یه دونه لپ تاپ70میلیون سود داره!!!!سرمایه ای که خوابونده و پول رهن و کرایه مغازه و ....رو در نظر نمی گیرید!😁

سیزده سال خیلی زیاده تو هنوز فکر گردش و تفریح و اینایی اینکه اول جوونیته میخوای گشت و گذار کنی او ...

الان واقعا برام عجیبه پسرا همه بچه میخوان 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم