2777
2789

من ۲۱ سالمه دانشجومعلمم اون ۳۴ سالشه فروشگاه لپتاپ و اینچیزا داره.

درآمدش بین ۵۰ تا ۷۰ . البته کارای دیگ هم از فروش کانفینگ و و سرور و برنامه نویسی و سرمایه گذاری رو رمز ارز داره

ظاهرش خیلیی خووبه ازون قدبلندای چهارشونه و خوش چهره ک رفتار مردونش جذب میکنه آدم رو

دوستم عکسش و دید گفت نهایتا ۲۸ سال بهش میخوره

دوساله من رو میشناسه دورادور و پارسال پیشنهادشو رد کردم و این آخرین بار ک هفته قبل رفتم برای قیمت لپتاپ شب ک بهش پیام دادم تا لیست موجودی هارو بفرسته بهم گفت لطفا فرصت بده آشنا شیم.

چندروزه حرف میزنیم با هم واقعا مهربون و با مسئولیت و حرفاش کلا در راستای ازدواج

یه ماشین دنا داره و پس اندازه حدود یک میلیارد و خوردت و درآمد ماهانشم ک گفته...

ولی خونه و اینا نداره چون یه تایمی پدرش فوت میکنه و کلا زندگیش بهم میریزه ولی میگه پس اندازمو با یسری وام میزارم روش خونه میخرم ولی تو فقط پشتم باش

نمیدونم ۱۳ سال خیلی زیاده ولی قیافه و اینااش خیلی بهتر از ۲۸ساله هاس....

بهش فرصت بدم بنظرتون یا ردش کنم برای کیسای بهتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر افکار مهمه ک صد قول میدم باهم تفاووت دارید و این تفاوت تو دوروز صحبت مشخص نمیشه منی ک با یکی بودم ده سال ازم بزرگتر اصلا نمیخوندیم حالا سیزده سال،بعدشم شما کارمندی اون شغل آزاد

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

پسری ک تا سی سال زندگی تشکیل نداده یا بی عرضست یا تنوع طلب،بعدم از لحاظ ظاهری فقط شرط نیست از نظر اف ...

خب درگیر دانشگاه و سربازی و یه تایمی هم پدزش بیمار میشه کلا میشه پرستار پدرش ب خودش میاد سی سال رو رد کرده این البته دقیق حرف خودش بود