2777
2789
عنوان

نامزدم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 84 پست
چقدر زود ازدواج کردی ، درستو ول کردی ؟

بله دیپلم دارم

لیسانسم میگیرم شاید دولتی نتونم ولی پیامنور میگیرم ب هر حال کاچی بهز هیچی

خواست خودم بود

خواستم از خانواده سمی و شهر سمی تر فرار کنم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ن ک دوست نداشته باشه فقط میدونم میترسههم ترس اینکه من چیزیم بشه حالم بد شه خانواده ها بفهمنهم ترس ای ...

بابا کاندوم هست دیگه ولی حتما از اینکه بقیه نفهمن می ترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کاندوم هست دیگه ولی حتما از اینکه بقیه نفهمن می ترسه

خوشمون نمیاد

شنیدم قرص هم باعث تغیرات میشه نمیخوام استفاده کنم

اره تو این مسائل شدیدا خجالتیه خودمم همینطور روز عقد گفتن برا تو فیلم باید پیشینیتو ببوسه ولی من خوشم نمیومد نزاشتم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

رسم پارچه وای باورم نمیشه هنوز این مزخرفات وجود داره اینکه شما بکارت داشته باشی یا نه مربوط به خئدت ...

نامزد منم ب این رسم اعتقادی ندارع میگه نمیزارم کسی ببینه یا نشون بدیم ولی به هرحال رسمشونه دیگه اگه انجام ندم میگن شاید دختر نبودع و فلان.... من کرمانیم

شانس منهبخدا 7 تا نامزدی داشتیم تو همین یکسالیکیشون ب عنوان نمونه دختر نیستن🤦🏻‍♀️خدا حلال کنه یکی ...

عزیزم ولی به عنوان خواهر بزرگ ترت میگم رابطه قبل عروسی اشتباهه من خودم پیش مشاور رفتم و اینکه سنت خیلی کمه اما واقعا رفتار خانوادت بده اون اقا الان محرمته یعنی چی که برات حریم خصوصی قائل نیستن

به او سلام نکردم، نه از بی‌مهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمی‌دانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانه‌ام، پایان تمام زنانگی‌های رخنه کرده در وجودم. و من می‌دانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز می‌کنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود می‌پیچم. و این کم‌ترین بهایی است که تلاقی نگاه‌هایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیه‌ای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سال‌هاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیزترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایه‌ات بر زندگی‌ام سنگینی می‌کند. هر لحظه‌ای که بدون تو می‌گذرد، حسرتی عمیق در دل من می‌افزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشک‌هایم گره خورده‌اند و هر خاطره‌ای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان می‌نگرم.و بزرگ‌ترین آموخته‌ام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق می‌پردازیم. و دردناک‌ترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجی‌ست، کشاندنِ تنِ خسته‌ای که خواهانِ ماندن بود.

نامزد منم ب این رسم اعتقادی ندارع میگه نمیزارم کسی ببینه یا نشون بدیم ولی به هرحال رسمشونه دیگه اگه ...

ولی من جات بودم انجام نمیدادم همسرت حق داره بعدم عزیزم در دهن مردم همیشه بازه هیچ وقت برای نظر بقیه برخلاف میلت عمل نکن

به او سلام نکردم، نه از بی‌مهری، که از دانستن. دانستن اینکه بعضی پیوندها، حتی اگر با لبخند آغاز شوند، پایانی جز درد ندارند. و ای کاش هیچ وقت نمی‌دانستم که تو آغاز دردی و آغاز پایان تمام من؛ پایان آرزوهای هزار رنگ دخترانه‌ام، پایان تمام زنانگی‌های رخنه کرده در وجودم. و من می‌دانستم که با آغاز تو، پایان خود را آغاز می‌کنم. و من رهایی از بند آغوشت را برگزیدم، که باز هم پایانی جز به آغوش کشیدن خاکستر آرزوهایم نداشت. و امروز در امتداد درد رها کردنت، به خود می‌پیچم. و این کم‌ترین بهایی است که تلاقی نگاه‌هایمان بهم داشت. و من ناگزیرم که بپذیرم، تو برای من در عظمت یک رویا باقی خواهی ماند. این درد آمیخته به عشق و حسرت، آخرین مرثیه‌ای بود که تو برای من باقی گذاشتی. و ما از آغاز وارثان درد بودیم و سال‌هاست که محکومیم به تحمل... تو زیباترین حزن من بودی. عزیزترین زخمم بودی.و اینکه با افعال گذشته از تو یاد می‌کنم، غم‌انگیزترین شکل انقراض است که برگزیده‌ام. یاد تو هنوز در قلبم زنده است، اما سایه‌ات بر زندگی‌ام سنگینی می‌کند. هر لحظه‌ای که بدون تو می‌گذرد، حسرتی عمیق در دل من می‌افزاید. تو به من آموختی که چگونه عاشق باشم و چگونه درد را احساس کنم. در یاد تو، لبخندها و اشک‌هایم گره خورده‌اند و هر خاطره‌ای از تو را به عنوان یک نشانه از عشق و فقدان می‌نگرم.و بزرگ‌ترین آموخته‌ام در این مبارزه نابرابر این بود که غم، بهایی است که برای عشق می‌پردازیم. و دردناک‌ترین قسمت آن این بود که هیچ وقت ندانستی دلم با ماندن بود؛ راه، اما راهِ رفتن... و تو نمیدانی چه رنجی‌ست، کشاندنِ تنِ خسته‌ای که خواهانِ ماندن بود.

خوشمون نمیادشنیدم قرص هم باعث تغیرات میشه نمیخوام استفاده کنماره تو این مسائل شدیدا خجالتیه خودمم هم ...

من اولش مقاومت کردم برای رابطه ولی بعدش دیدم مسخره است چون وقتی شوهرم بهم نیاز داره دارم گناه می کنم که به وظیفه ام عمل نمی کنم

چقد بیشعوره 

من باشم ساکت نمیشینم یه برخورد خیلی شدید میکنم باهاش 

الان ساکت بمونی و کوتاه بیای بعد عروسی بدتر میشه 

نزار بالا زورت شه

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

چقد بیشعوره من باشم ساکت نمیشینم یه برخورد خیلی شدید میکنم باهاش الان ساکت بمونی و کوتاه بیای بعد عر ...

پشت گوشی برخورد نمیکنم چون از حالت چهرش خانوادش میفهمن یچیز شده

اگه هم بیان وسط تا جدایی پیش میریم

بیاد خونمون میشورمش

خخخ دقیقا ... شغل شوهرت چیه ؟ منکه نمبدونم پولاشو چیکار میکنه هیچوقت نپرسیدم ازش من خیلی بی زبون و ب ...

وا پس خرجت از کجاست؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀