2777
2789
عنوان

نامزدم بهم پول نمیده

750 بازدید | 83 پست

خانوادم هیچی قبول نمیکنن چون عقدم 

نامزدمم قبول نمیکنه چون عقدیم میگه خانوادت نمیزارن ما تا سر کوچه بریم ولی موقع خرید یهو اونا بی مسئولیت میشن و من شوهرت...

بلاخره قرار شد ماهی 2 تومن بهم بده 

الان پیام دادم گفتم کی برام واریز میکنی گفت اخر ماه اگه چیزی دستم موند واریز میکنم منم گفتم ناراحتم کردی گفت ناراحت نشو منم سین نکردم 

الان بعد دوساعت ی طومار نوشته ک من هیچ مسئولتی در قبال تو و خرجات ندارم و وظیفه ام نیس بهت پول بدم 

مامانت میگه مثل دخترای دیگه نیستی ولی از همشون بدتری

همیشه هم معتقدی من برات هیچکاری نکردم

(ما کلا ی خرید رفتیم برا عید و عقد گفت 15 تومن تو دستمه هرچی میخوای بخر خب من کت و شلوار عقدم تنها شد 5 

با ده تومنم کلا ی کت و ی شومیز شد و خورده ریزه مثل کتونی و تاپ و تیشرت همشونم در حد 500 تومن تازه پول صبحونه ناهار شام هم بامن حساب کرد ک همونا 2 تومن ابخورد)

واقعا نمیدونم حق با کیه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم حق با کیه ولی کاملا درکت میکنم چون منم کل دوران مثلا شیرین نامزدیم با همین بحث های مسخره گذشت و اصلا نمی‌خوام حتی یادم بیاد از اون دوران ولی از الان سعی کن به شوهرت یاد بدی که خرج داری و فعلا از مامان بابات هر جور شده بگیر که بعداً منت نذاره سرت 

من دیگه از به جایی به بعد نه با مامان بابام جایی میرفتم نه با نامزدم میگفتم بیرون رفتن خرج داره که شما نمی‌خواین هزینه کنین پس منم نمیام و می‌شستم تو خونه 😮‍💨

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
ببین من قبول دارم که اونم باید پول بده ولی چرا خانواده هاتون شوهرتون میدن ،اسمتون از شناسنامه شون حذ ...

من چ میدونم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نمی‌دونم حق با کیه ولی کاملا درکت میکنم چون منم کل دوران مثلا شیرین نامزدیم با همین بحث های مسخره گذ ...

ببین منم میخواستم عادتش بدم

دورمون همه 5/6 تومن میگیرن ماهی خدا تومن هم هزینه ارایشگاه و باشگاه و... شون میشه

من گفتم دو و نیم گفت زیاده گفتم دو تومن گفت باشه

دو ماه قبل ک ریخت ی تومن ریخت گفت بیشتر ندارم

بعد اونم نریخت اصلا

خب بگو الآن رسمی و قانونی کن زن تو هم تو هم شوهر منی خرج منم گردن تو نه پدرم

بهش گفتم

گفت رسمی و قانونی ما میتونیم رابطه داشته باشیم 

ایا میزارن؟نه

پس ن اسم رسمو بیار ن قانون

ببین منم میخواستم عادتش بدمدورمون همه 5/6 تومن میگیرن ماهی خدا تومن هم هزینه ارایشگاه و باشگاه و... ...

.

خب نه من منظورم اینه که مثلاً اگه الان کفش نداری و گفتی بخره و نخرید هر جور شده اون کفش باید گرفته که بدونه نیازته و قرار نیس یه بار بگی فلان چیزو می‌خوام بگه ندارم و تمام 

و اینکه اگه به نصیحتم گوش بدی و از همین الان هر دو خانواده رو در جریان مشکلات بزاری و بخوای که کمک کنن تا حل خیلی خوب میشه

کاش یکی بود اینو تو اون دورانم بهم میگفت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
بهش گفتمگفت رسمی و قانونی ما میتونیم رابطه داشته باشیم ایا میزارن؟نهپس ن اسم رسمو بیار ن قانون

خب بگو من می خوام تمکین کنم تو منو ببر سر خونه و زندگی مون بعد ولی الان این تویی که نمی تونی خونه جور کنی برای من وگرنه من می خوام بیام باهات زندگی کنم پس موظفیم بدی خرجی

منم همینطوررر سه ساله عقدیم یه ریالی بهم نداده یبار رفتم مسافرت دوسال پیش دوتومن ریخت یه بارم گوشیم شکسته بود دوتومن زد ک اونم برای تولدش کادو و کیک گرفتم تامام😑😑😑😑ولی نت و شارژمو هر ماه میده 

بهش گفتمگفت رسمی و قانونی ما میتونیم رابطه داشته باشیم ایا میزارن؟نهپس ن اسم رسمو بیار ن قانون

بعدم خب چرا نمی گذارن با شوهرت راحت باشی خب رابطه واسه زن و شوهر دیگه به هر حال الان شوهرت هم نیاز داره به تو

منم همینطوررر سه ساله عقدیم یه ریالی بهم نداده یبار رفتم مسافرت دوسال پیش دوتومن ریخت یه بارم گوشیم ...

من شوهرم از روز اول بهم داد با اینکه خودم حقوق داشتم و ازش نمی خواستم می گفت تو الان دیگه زنه منی البته منم رابطه داشتم باهاش کلا مثل یه زن و شوهر بودیم باهم بین عقد و الآن فرقی نبود برامون