2777
2789
عنوان

در لحظه زندگی کنید

79 بازدید | 11 پست

نمیگم آینده نگر نباشید اما شده گاهی هم  در لحظه زندگی کنید 

یکی از اعضای خانوادم 

از ۱۵ سالگی کار کرد و آینده نگر بود فکر و ذکرش شده بود پس انداز و نمیدونم خرید سکه طلا و .... ساده غذا میخورد در اکثرا سیب زمنی  یا یه لباس نمیخرید برا خودش انگار حریص شده بود به مال دنیا خونه خرید ماشین خرید زمین خرید خلاصه بگم الان ۳تا خونه ۲تا مغازه ۲تا ماشین  و..... داره  در سن ۳۳سالگی 

اما اما...

کاربری دست دونفره. گاهی دوستم تاپیک میزنه! برای صاحب خونه شدنم صلوات میفرستی 

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

الان که وقتشه لذت ببره بشینه بخوره بی دغدغه 

هزارتا مریضی داره 

مریضی قلب... 

دیابت... هرروز انسولین میزنه حتی خیار هم میخوره قندش میره ۵۰۰ 

به گفته ی خودش میگه پشیمونم بهترین سالای زندگیمو جوونی نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که وقتشه لذت ببره بشینه بخوره بی دغدغه هزارتا مریضی داره مریضی قلب... دیابت... هرروز انسولین می ...

خدا همه چیزارو ب ی نفر نمیده یکی مال یکی سلامتی یکی اولاد خوب یکی همسر خوب .....

و دراین عالم کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی ادم نباشد...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

الان که وقتشه لذت ببره بشینه بخوره بی دغدغه هزارتا مریضی داره مریضی قلب... دیابت... هرروز انسولین می ...

میگه اونموقع که نمیخورم میگفتم بعدا میخورم خرج میکنم و... الان نمیتونم . میگه از مال دنیا حتی یه شکلات نمیتونم بزارم دهنم فقط میبنم و دلم میخواد و حسرت میکشم‌‌‌‌.....‌ میگفت راضیم تمام این دارایی رو نداشتم اما سلامتیمو داشتم 

میتونستم با خیال راحت یه شکلات بزارم دهنم 

یه دل سیر از چیزایی که دلم میخواست و نخوردم رو یخورم

این ژنش ایراد داشته که الان انقدر مریضی گرفته. 

منم ادم کم غذایی هستم معمولا هم غذاهای ساده می خورم ربطی هم به خساست نداره کلا زیاد اهل شکم نیستم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

این ژنش ایراد داشته که الان انقدر مریضی گرفته. منم ادم کم غذایی هستم معمولا هم غذاهای ساده می خورم ر ...

میدونی چقدر حرص میخورد

فقط و فقط شب و روز فکر میکرد چجوری پیشرفت کنه