2777
2789

سلام ،اولا تو شهر غریبم و کسی ندارم بیاد کمک . 

میگم برم نانوای گونی بگیرم بشورم ،لباسا و اسباب بازی ها بریزم داخلش زشت نیست ؟؟ 

نمیدونم همه خونه ها اینطوره یا ما فقط اینطوریم؟؟؟کلی خرت و پرت و چرت و پرت داریم😂مثلا کلی دارو ، کلی هدفون و شارژر و گل سر و .... 

یا مثلا اون موقع ها که همه چی ارزون بود کلی قالب ژله خریدم چیه اخه اینا خریدم ،بندازم بره یا نه ؟

یه سری وسایلم شکسته ،انداختم رفت ،کلی لباس انداختم رفت ،البته کهنه بودن همه .

وااای پاهام گز گز میکنه ،یه وضعی که نگو 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من عاشق دور انداختنم 😂😂

مستاجری یه چیزیش خوبه که آدم وسایل اضافه تلنبار نمیکنه

خدا انشالله به همه خونه ی بزرگ بده 🤲🏻

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه وسایلی که خرابن و فکر میکنی بعدا درست میشن رو بریز دور 

وسایلی که ضروری نیستن رو رد کن 

لباسای که خودت وبچه هات نمیپوشین گل سرایی که فکر می‌کنید تکراری شدن رو بریز دور 

کلا مینیمال  برو خونه جدید 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عزیزم دهبیست تاکارتن بگیرروش باماژیک شماره گذاری کن. بعد توی دفتر شماره بنویس بنویس ک مثلا توی مارتن شماره یک چ چیزایی گذاشتی اینطوری خیلی راحت میشه

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

من عاشق دور انداختنم 😂😂مستاجری یه چیزیش خوبه که آدم وسایل اضافه تلنبار نمیکنهخدا انشالله به همه خو ...

منم 😂البته الکی نه ها ،واقعا درب و داغونا میندازم بره .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

برنامه دیوار شهرتون رونصب کن یا  بزنگ شرکت  خدمات شهری یکیو بفرستن کمکت یا بزنگ شرکت باربری قشنگ بیان برات جا ب جا کنن اولم بگو میخای از وسط خونه ببرن تا وسط،اون خونه که میخای،بری 

نه که دم در ول کنن برن مثل مال ما.

همه رو خودمون بردیم بالا

کارگر شخصی نه ها .شرکت باشن معتبر باشن 

یه عالمه کارتون بیار هرچیزیو بزار کارتون مشخص روشم با ماژیک بنویس شکستنی آشپزخونه.

دکوری

فقط مثل دختر همسایه ما روی کارتون طلاها ننویسی طلا.

بعدم گم بشه کسی هم گردن نگیره

کاربر سال۹۷م

وسایل اضافی رو به نیازمندا ببخش ،اگر الان هم وقت نداری همه رو اون خونه ببر ،ولی اضافی ها رو نچین ،اگر بچینی به این زودی دیگه حوصله ات نمیاد جابه جا کنی و به کسی بدی 

اون یکی خونه که میخوایید بهش اثاث کشی کنید خالیه؟

برنامه دیوار شهرتون رونصب کن یا بزنگ شرکت خدمات شهری یکیو بفرستن کمکت یا بزنگ شرکت باربری قشنگ بیا ...

وای 😂😂

دروغ میگی ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁