2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
میگه دشمنامون بشنوه شادی میکنن

دقیقا زن عموی من بشنوه اینقدر خوشحال میشه از اینکه من هیچی نشدم سال سومم هم میمیرن از خوشحالی دشمن شاد میشم پشت سرم میگن سه ساله هیچی نشدی بازم نمیشی به مادرم میگن عرضه نداره بفرستش آزاد 

نه هرگز نمیتونن از جگر خودشون متنفر شنولی دلخور میشن خیلی ناراحت میشن و ممکنه یه مدت دق کنن اما میگذ ...

من خودمم خیلی ناراحتم بهم میگن اصلا به یه ورتم نیست ولی به خدا رفته بودم زیردوش گریه میکردم الان سرم داره میترکه ولی دارم برای شروع دوباره فکر میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم چند سال پشت بودین؟ من سال سومم بود افتضاح کردم افتضاح مادرم گفت تو باعث شدی همه به من ب ...

من سال اول و دوم نخوندم

سومم سرجمع ۴۰ روز خوندم

چهارم خوندم و خدا خواست و شد

تازه اینم بگم اون سه سالی که نخوندم شرایط بهتر بود پای سال آخر اراده من بود که خدا کمکم کزو و به همه چی چربید

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
کاش برا منم سال چهارم بشه خسته شدم همه فامیلامون سال اول رفتن من ابروم رفت چند روز دیگه تولد ۲۰ سالگ ...

نه چرا آبروت برو تو داری واسه آرزوهاتو رویاهات میجنگی اشکالی نداره این

دقیقا زن عموی من بشنوه اینقدر خوشحال میشه از اینکه من هیچی نشدم سال سومم هم میمیرن از خوشحالی دشمن ش ...

میدونم من دوازدهم بودم تازه اینارو میشنوم تو دیگه جیا تحمل میکنی 

اونقدر گریه کردم چشام پف کرده اصلا جلوی خانوادم به روم نمیارم ولی خودمم ناراحتم

مامانم بهم گفت فقط بلد بودی پول خرج کنی از همه عقب افتادی و ایناا

بابای منم گفت

گفت حیف برگه ها و پول من 

الان ناراحتن طبیعیه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من سال اول و دوم نخوندمسومم سرجمع ۴۰ روز خوندمچهارم خوندم و خدا خواست و شدتازه اینم بگم اون سه سالی ...

تورو خدا دعا کن خدا برا منم بخواد خیلی شرایط منم بده منت همه رو سرمه 

مادرم خیلی غصه میخوره میگه تو باعث شدی همه بهم بخندن میگه خجالت میکشم تو بچمی

منم امروز مادرم گفت عقب افتاده ذهنی هستی کلی گریه کرد گفت لیاقتت اینه بری مطب الهام تمیز کنی( دهتر خالم که پزشکی قبول شده) بهم گفت نه میفرستمت دانشگاه آزاد و پیام نور نه میزارم درس بخونی ولی این حرفا باعث شد انگیزه بگیرم از فردا شروع کنم حداقل بفهمه عقب افتاده نیستم

مرسی استارتر از امید دادنت نیاز داشتم بهش تو این شرایط💝