2777
2789

الان بچم سه ماهشع خودمم سنم کمه بیست نمیشع یعنی نظر خودمه تا ده سال دیگه کلا به بچه فک نکنم ولی ممکنه دیگه باردار نشم چون میخام کل این مدتو با قرص جلوگیری کنم میترسم دیگه باردار نشم ضرر داشته باشع

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

خوب شوهرت بره خودشو عقیم کنه ایشششششش

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت کنترل رو بلبلش نداره؟

بی اختیاری داره؟

کاندوم بلد نیس بکشه سرش؟

ت چرا قرص بخوری؟؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ده سال زیاده اگه قصد داری دومی بیاری با فاصله سه سال بیار

سه سال که خیلی کمه و زود به زود میشه

شوهرت کنترل رو بلبلش نداره؟بی اختیاری داره؟کاندوم بلد نیس بکشه سرش؟ت چرا قرص بخوری؟؟؟

ن بابا اصلا چنین چیزی نیست قرص میخورم چون جلوگیری طبیعی هم ممکنه احتمال بارداری دارع

سه سال که خیلی کمه و زود به زود میشه

خب خوبه باهم بزرگ میشن راحت میشی فارغ میشی بعد ولی بعدش خیلی مواطب باش مثل ما نشی😅🥴🥴

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

وای مامان کوچولو 🥲🥲🥲

عشقم سنت کمه میدونم یه بچه دیگه سخته اونم تو این شرایط اقتصادی ولی اگه واقعا دوس داری بچت تک فرزند نباشه دیگه ۱۰ سال تفاوت سنی یکم زیاده ممکنه خیلی نتونن باهم رفیق بشن 

بنظرم ۵ سال خوبه حداکثر 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

وای مامان کوچولو 🥲🥲🥲عشقم سنت کمه میدونم یه بچه دیگه سخته اونم تو این شرایط اقتصادی ولی اگه واقعا ...

بله بنظرم پنج خوبه