2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

956 بازدید | 100 پست

سال آخری که درصدام افتضاح شد (سال بعدش رشته تاپ اوردم) بابای مهربونی که زبانزد همه بودو همه حسرتشو داشتن برگشت به من، دختر نازک نارنجیش گفت آبرومو بردی ای کاش مرده بودی ای کاش به پسر فلانی شوهرت میدادم چون تو لیاقت نداشتی حتی گفت ای کاش الان نبودم جواب بقیه رو چی بدم. بهم گفت خنگ

برگشت بهم خیلی چیزا گفت حتی گفت تو بچه من نیستی دیگه

مردم اون سال ولی بالاخره سال بعدش شد اون چه که باید چون تلاشمو کردم و پس نکشیدم چون ۳۶۵ روز تک تک جملات بابامو با خودم مرور کردم و بغض کردم

شما حتی نمیتونید رابطه منو بابامو تصورکنید که چقدر خوب بود ولی یهو برگشت اینا رو بهم گفت، شکستم ولی به نظرم لازم بود

حرفای بابام برام شد مثل سوخت موشک

شما هم اگه والدین حرفی زدن صبوری کنید به هرحال اونا تمام سرمایه زندگیشون شمایید و الان حس بدی دارن ولی همیشه دوستون دارن و این رابطه دوباره  ترمیم میشه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

چند سال دادی الان چی میخونی

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم متوجه شدم همینو ولی زخم زدنشون بعضی وقتا برای بعضیا بیشتره و آرزوی صبر میکنم برای اونا

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان پزشکی میخونه

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

میتونم بپرسم چند سال پشت بودین؟ 

من سال سومم بود افتضاح کردم افتضاح 

مادرم گفت تو باعث شدی همه به من بخندن 

بچه های مردم مادراشون تو بهشت زندگی میکنن بچه هاشون سال اول رشته های تاپ آوردن 

بچه من شده ۵۰ هزار 

پزشکی میخونم الان(البته الان مرخصی گرفتم ترم قبلو و ترم بعدم ممکنه بگیرم)

سال اول و دوم اصلا نخوندم

سال سوم کلا ۴۰ روز

سال چهارم خوندم و شد

به نظرت ازم متنفر نیستن؟

نه هرگز نمیتونن از جگر خودشون متنفر شن

ولی دلخور میشن خیلی ناراحت میشن و ممکنه یه مدت دق کنن اما میگذره

پزشکی میخونم الان(البته الان مرخصی گرفتم ترم قبلو و ترم بعدم ممکنه بگیرم)سال اول و دوم اصلا نخوندمسا ...

آفرین بهت درود بر تو واقعا این که تحمل کنی و به حرف دیگران گوش ندی خیلی مهمه واقعا مهمه و خیلی سخت خوشحالم تونستی

آره منم متوجه شدم همینو ولی زخم زدنشون بعضی وقتا برای بعضیا بیشتره و آرزوی صبر میکنم برای اونا

اره منم چون گذروندم برا بچه ها خیلی ناراحت میشم

پزشکی میخونم الان(البته الان مرخصی گرفتم ترم قبلو و ترم بعدم ممکنه بگیرم)سال اول و دوم اصلا نخوندمسا ...

کاش برا منم سال چهارم بشه خسته شدم 

همه فامیلامون سال اول رفتن من ابروم رفت 

چند روز دیگه تولد ۲۰ سالگیمه کاش ۲۰ تا ۳۰ سالگیم طلایی ترین دوران زندگیم باشه 

امسالم دختر عموم قبول میشه باید خانوم دکتر خانوم دکتر گفتنای بقیه به اونو گوش کنم