2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
چقد مامان منه ، مامان منم همش میگ عمرا بذارم بری آزاد و پیام نور بخونی یا کنکور یع رشته تاپ قبول میش ...

حالا باز به تو اجازه داد بمونی به من میگه فردا کتاباتو آنیش میزنم حق نداری اسم کتکور بیاری تو خنگی اگه میتونستی این دو سال میشدی برو خداروشکر کن اینجوری نیست

اره چون خانواده من برام خیلی زخمت کشیدن خیلییییییییییشرمندشون شدم ولی انشالله بتونیم جبران کنم

آره خانواده ی منم همینطور من ک از شرمندگی نمیتونم تو چشای خانواده ام نگاه کنم 🥲💔 ان شاءالله میتونی ۴۰۵ کنکور میدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا باز به تو اجازه داد بمونی به من میگه فردا کتاباتو آنیش میزنم حق نداری اسم کتکور بیاری تو خنگی ا ...

وای اره خداروشکر اینجوری نیست ب من میگ شده تا آخر عمرت کنکور بده ولی نمیذارم بری آزاد 

ان شاءالله ک مامان شماهم میذاره باز کنکور بدی یعجوری راضیشون کن 

حالا باز به تو اجازه داد بمونی به من میگه فردا کتاباتو آنیش میزنم حق نداری اسم کتکور بیاری تو خنگی ا ...

مامان من چپ میره راست میاد میگه ادمی که درس نخونه معلومه دیگه اینارو میاره بهم میگه تو با تجدیدیا هیچ فرقی نداره فقط یه تجدید نشدی کل افتخار زندگیت اینه

چه کمکی عزیزم؟

من دهم و یازدهم خراب کردم چون هی عقب کشیدم

علاوه بر درس کلا همه چیو گذاشتم کنار دیگه هیچ علاقه ای برای زندگی کردن ندارم 

با کلی امید و علاقه اومدم تجربی 

اما آلات دیگه حتی نمی تونم  روتین پوستیمم به صورت استمرار انجام بدم

چجوری دولتی قبول شدی 

مدرست فرزانگان بود؟

من دهم و یازدهم خراب کردم چون هی عقب کشیدمعلاوه بر درس کلا همه چیو گذاشتم کنار دیگه هیچ علاقه ای برا ...

وواقعا به نظرت این سوال درستیه که از منی می‌پرسی که چند سال خودمو توی اتاق حبس کرده بودم و هیچی درس نخونده بودم و تقریباً میشه گفت ۹۹ درصد مطالب رو تسلط نداشتم؟ مهم نیست دهم یازدهم چیکار کردید مهم اینه که از همین الان بشین دیگه تصمیم راسخ بگیرید شروع کنید و پس نکشید

خوب من بهتون پیشنهاد می‌کنم که حتماً یه ساعتی در روز رو ورزش کنید مثلاً روزی نیم ساعت پیاده‌روی داشته باشید یا خودتون توی خونه ورزش‌های کششی و نرمشی انجام بدید هم سرحالتون میاره هم روحه‌تون رو تغییر میده یا وقتی که شروع کردین به درس خوندن بعد اینکه یه فصلو تموم کردی به خودتون جایزه بدین و یه سینمایی که دوست دارین رو نگاه کنید اینطوری درس خوندنتون پویاتر و بهتر میشه و روحیه خودتونم عوض میشه ولی در کل اگه بخوام بگم این خیلی عادیه که یه کنکوری دیگه حوصله اینکه به خودش برسه روتین داشته باشه برای پوست و چیزای دیگه رو نداشته باشه خود من همین طوری بودم تعداد زیادی از دوستامم اینطوری بودن

من نمونه دولتی بودم ولی دوران دبیرستانم یعنی سه سال دهم و یازدهم و دوازدهمم اصلاً درس نخوندم و شب امتحانی بودم مدرسه هم مدرسه خوبی نبود با اینکه مدرسه نمونه بود و با آزمون دانش آموزاش انتخاب می‌شدند ولی اصلاً معلمای خوبی نداشت 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
وواقعا به نظرت این سوال درستیه که از منی می‌پرسی که چند سال خودمو توی اتاق حبس کرده بودم و هیچی درس ...

من الان دقیقا شرایط شمارو دارم ینی ۹۹ درصد مطالب کتاب تسلط ندارم 

شما مشاور داشتین؟

کنکورتون سال چند بود ؟