2777
2789
عنوان

بچه هایی که برا کنکور ناراحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 100 پست
آفرین بهت درود بر تو واقعا این که تحمل کنی و به حرف دیگران گوش ندی خیلی مهمه واقعا مهمه و خیلی سخت خ ...

ممنون عزیزم

من سال دوم که نخوندم ولی بدنم عصبی شد و چنان مریضی و حال بدی گرفتم که سه ماه تمام نتونستم زندگی کنم از دردو تهوع و... همش برا خاطر فشار روانی وحسرت زمان از دست رفتم بود

سال سومم  باز خرین کردم ولی چون میدونستم حکایت آنچنانی بابامو ندارم و جلو بقیه جلوه خوبی نداره، باز خیلی گریه کردم و اذیت شدم (سر همین که به بقیه اهمیت دادم که چی میگن )ولی از به جایی به بعد شرایطم ژوری بود می‌گفتم من فقط درسمو بخونم حتی شده تو یه اتاق ۲ در ۲ ، اصلا بزار هرچی میخوان بگن ولی من فقط درسکو بخونم

شرایط یه طوری تنگ شد که اصلا فکر بقیه رفت

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خب من نمی‌دونم ولی برای اونی مینویسم که خراب کرده کنکورش رو ، امشب با خودت فکر کن چند چندی میتونی بمونی و بری رشته ای بر خلاف هدفت یا بری سراغ کار دیگه مهارت دیگه یا اینکه میتونی و توانش رو داری یه سال بخونی و بری رشته ای که دوست داری 

خانواده سرکوفتش رو میزنه چون توقع داشته و اونا از جگر گوششون متنفر نیستن به قول استارتر بلکه ناراحتن برای شما و اینکه ناراحتن که نشده به هدفون برسین و دلخور هستن البته همه قرار نیست دکتر و مهندس بشیم خیلی رسالت های دیگه ای توی زندگیمون داریم و اینکه کنکور یه از مراحل زندگیمون هست و میگذره در آینده چیزای سخت تری هم هست 

حالا فکر کنید اگر میتونید یه استراحتی بکنید و دهنتون یکم استراحت کنه بعدش با توکل به خدا شروع کنید 

توی این سال به حرفای دیگران اهمیت ندید و به هدفتون که باعث ادامه دادنتون میشه فکر کنید 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

به منم گفتن تنها نیستی

تو پشت کتکوری هستی؟ من امسال پسر داییم هم پزشکی قبول میشه موندم چی بگم به فامیل قراره برم پیام نور ثبت نام کنم بگم رفتم اونجا که آنقدر سوال نپرسند ولی خیلیی سخته روحیه مون حفظ کنیم تو این یه سال مثلا من تا بهم بگن پسر داییتم دکتر شد با اینکه از تو کوچیکتره حالم گرفته نیشه 

کاش برا منم سال چهارم بشه خسته شدم همه فامیلامون سال اول رفتن من ابروم رفت چند روز دیگه تولد ۲۰ سالگ ...

ان شا الله

منم اولین نفر بودم که اتیکت چهار سال خورد پیشونیم

قبل من ۵ تا دکتر داشتیم که سال اول قبول شده بودن

ان شا اللهمنم اولین نفر بودم که اتیکت چهار سال خورد پیشونیمقبل من ۵ تا دکتر داشتیم که سال اول قبول ش ...

خیلی ناراحتم کاش این روزای منم بیاد 

کاش خدا قدرت بده از این شبا خلاص شم 

الان کسی به روش نمیاره که چهارمین سالت بود؟ 

دقیقا زن عموی من بشنوه اینقدر خوشحال میشه از اینکه من هیچی نشدم سال سومم هم میمیرن از خوشحالی دشمن ش ...

منم دشمن داشتم اونقدر و اونقدر شاد شدن که حد نداره

خاله منم به مامانم گفت آیت دختر داره تلف میشه بفرستم آزاد یه چی بخونه خودت بعدا براش شغل بساز(البته من چون حال جسمی خوبی نداشتم یه مدت و واقعا تا دم مرگ رفتم خالم می‌ترسید اتفاقی برام بیفته)

خیلی خب من نمی‌دونم ولی برای اونی مینویسم که خراب کرده کنکورش رو ، امشب با خودت فکر کن چند چندی میتو ...

هرجور فکرمیکنم نمیتونم رشته ای جز هدفم فکر کنم میدونم شرایطم سخت میشه میدونم دشمن شاد شدم میدونم باعث ناراحتی خانوادم شدم شرمندم ولی ایندم مهم ترازیناست این یه سالم میره ولی من همیشه به خودم افتخارخواهم کرد که پای خواستم موندم

دلم شکسته ولی چسب میزنم روش😅

ان شا اللهمنم اولین نفر بودم که اتیکت چهار سال خورد پیشونیمقبل من ۵ تا دکتر داشتیم که سال اول قبول ش ...

یه چیزی مثلاً اینکه دیر رفتی دانشگاه برات سخت نبود که بقیه ازت کوچیکترن ؟ البته ممکنه بزرگترم باشن میانگین علوم پزشکی بالاست فقط می‌خوام بگی چطوریه برام دیر نیست و حسش عجیبه نمی‌دونم درک می‌کنی و متوجه میشی یا نه

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

منم دشمن داشتم اونقدر و اونقدر شاد شدن که حد ندارهخاله منم به مامانم گفت آیت دختر داره تلف میشه بفرس ...

کاش سرنوشت تو شامل منم بشه 

خیلی برات خوشحالم از اون شرایط عبور کردی مامان من یه بار گفت تو باید بری مطب دختر عموت رو جارو کنی  امسال اون قبول میشه دیگه واویلا 😂😂

هرجور فکرمیکنم نمیتونم رشته ای جز هدفم فکر کنم میدونم شرایطم سخت میشه میدونم دشمن شاد شدم میدونم باع ...

آفرین برو ببینم چه می‌کنی 

اسی کاشکی تاپیک رو داشته باشی سال دیگه تگمون کنی که همه مون جشن بگیریم