2777
2789
عنوان

چندتا نکته برای کنکوریا

454 بازدید | 45 پست

خیلی تاپیک راجع به این موضوع دیدم گفتم یه شفاف سازی بکنم

۱ مشاور اصلا ضروری نیست فقط از لحاظ روحی اگر بتونه انگیزه بده وگرنه بهترین برنامه رو خود فرد مینویسه برای خودش(اکثر مشاورا یه برنامه رو به همه میفرستن و دروغ میگن شخصیه)

۲خداقل یک کتاب تست برای هر درس باید بزنید (دوتا بزنید عالیه )

۳برای همه درسا کلاس نرید و فیلم نبینید چون وقتتون گرفته میشه اون تایم رو روی تست زدن بذارید میبینید که مسلط تر مسشید

۴درسنامه کتاب ها علل خصوص خیلی سبز خودش یه معلمه و نبود معلم رو کاملا جبران میکنه(برای زیست درسنامه رو توصیه نمیکنم خود کتاب یه دنیایی از نکتس)

۵خودتونو با هیچکس مقایسه نکنید بعد نتایج میفهمید خیلی کار بیهوده ای بوده

(خودم رتبه زیر۵۰۰تجربی بودم)

میشه منو راهنمایی کنید؟ 

من مطمئنم که باید بازم تلاش کنم چون واقعا بدون هدفم اصلا به چیز دیگه ای نمیتونم فکر کنم

ولی چرا انقدر میترسم ؟

امسال بر عکس پارسال خیلی از کنکور میترسم اصلا وقتی به درس خوندن فکر میکنم تپش قلب میگیرم

به نظرتون پشت کنکور موندنم اشتباهه؟😞

شانه ات را دیر آوردی 

میشه منو راهنمایی کنید؟ من مطمئنم که باید بازم تلاش کنم چون واقعا بدون هدفم اصلا به چیز دیگه ای نمیت ...

دوازدهم بودین؟تا چه حد خوندین؟تخمین رتبتون چقدره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام تام لند بخرم به نظرتون ارزشش رو داره ،؟

خودم استفاده نکردم

اما همیشه پکیج خریدن اشتباهه چون صفر تا صد استفاده نمیشه

فقط دوتا درسی که ضعیفی رو بخر

خودم استفاده نکردماما همیشه پکیج خریدن اشتباهه چون صفر تا صد استفاده نمیشهفقط دوتا درسی که ضعیفی رو ...

وآقا من خیلی میترسم آخه تا حالا تست نزدم و توی فیزیک و ریاضی خیلی ضعیفم رشتمم اصلا دوست ندارم نگران کنکورم خیلی 

به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست!..‌

وآقا من خیلی میترسم آخه تا حالا تست نزدم و توی فیزیک و ریاضی خیلی ضعیفم رشتمم اصلا دوست ندارم نگران ...

راجع به رشته بیشتر فکر کن

اگه میخوای تغییر بدی سریع تر بده

ریاضی فیزیک عشقه باید بخونی تا بفهمی چقدر شیرینه بعد از یه مدت که بخونی دیکه بمبم نمیتونه تکونت بده چون کم کن سطح خلاقیتت میره بالا میفهمی هر تیپ سوال چحوری حل کنی

خب تو این یه سال هیچی خوندی؟هدفت چیه

اره امسال خیلی بهتر خوندم 

نهاییام خیلی بهتر میشه حتی درصدامم بهتره ولی من هدفم از اول دندون بود میدونم به اون نمیرسم امسال باید بازم بخونم 

حالا نظرتون؟

شانه ات را دیر آوردی