ببین من زن میشناسم یه دختر ۱۷ ساله داره با یه مردی که دو بار طلاق گرفته ازدواج کرده بعد هنوز مهر عقد ...
چند وقت پیش یه خانومی تو این سایت تاپیک زد که من میرم سر کار بعد بچه ۲ سالشو که دختر بچه هم بود میبرد میداد همسایه نگه داره همسایه هم چی یک زن و شوهر جوون بودن که بچه نداشتند من اومدم گفتم این کارو نکن اگر خدایی نکرده به بچه دو سالتون مرده دست درازی بکنه کاری بکنه اگر متوجه نشی میخوای چیکار بکنی یه عده زن نی نی سایتی اومدن به من حمله کردن که شما آدمای بی چشم و رویی هستید همسایه بدبخت داره زحمت بچهشو میکشه نگهش میداره بعد شما اومدید بهش میگید بچه رو نذار پیش شوهرش متجاوزه و باورت نمیشه اون خانمی رو که تاپیک زده بود متقاعد کردن که نه هیچی نیست بچهتو بذار پیش اون همسایه و برو سر کار ریختن سر منو یک عالمه بد و بیراه و فحش به من گفتن و منو متهم کردن به بدبینی
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چون تو کشورهای خارجی حجاب اصلا مطرح نیست توی کشوری ک حجاب اجباریه بحث حجاب هم مطرح میشه
اصلاً نباید مطرح بشه یه آدمی وقتی به یه نفر تجاوز میکنه به هیچ عنوان ربطی به پوشش نداره مگه این مردای ایرانی که رفتن اونجا قرار بود دو نفر باشن به گفته شما چهار نفر شدن ریختن سر اون زن کرهای مگه پوشش توی کره مطرح هستش که این کارو کردن متجاوز متجاوز ربطی نداره تو چه پوششی داشته باشی اون آدم بیشرف تو حتی کارتون یخچالم تنت باشه میاد به تو تجاوز میکنه ربطی به پوشش نداره من نمیدونم کی این حرف مفتا میخواد از تو جامعه زنای ایرانی کم بشه که وقتی به یه نفر تجاوز میشه وقتی یه دختری کشته میشه وقتی مردی بهش تجاوز میکنه نیان بگن به خاطر پوشش اون بوده وقتی یه نفر میاد میگه امروز تو کوچه خیابون مزاحمم شدن بهم تیکه انداختن نیام بگن مگه چی تنت بود این حرفا مال عهد قاجار بود این زنا تو عهد قاجار جا موندن فقط پوستشون به روز شده
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
زن علم و غیب داشت؟ فکر کن شرایط خودت اینطوری بود بازم این حرفو میزدی؟
علم غیب ربطی نداره قبلا هم صدای اذیتاشو همسایه ها شنیده بودن اثار سوختگی رو حتی بابای بچه رو بدن اهورا دیده بوده میخاسته بره شکایت زنه هیچی نگفته بوده مادری که دنبال دوست پسرنباشه نشونه هارو جدی میگره حداقل تحویل میده به باباش