2777
2789
اهوراهم شمالی بود مادره الان خوش و خرم المانه پدره هم مغازه زده تو خمام

اتفاقا دیروز داشتم ب اهورای مظلوم فکر میکردم. قاتلش که اعدام شد ولی مادرش از عذاب وجدان نمرد؟؟؟؟؟؟؟؟پدرش که ادم خوبی بود

منم خیلی حالم بد شد تجاوز تو بچه ها زیاد شنیدم اما این خیلی حالم رو بد کرد اینکه دست و گوش بچه رو شک ...

دستو گوش بچرو شکسته ؟ چرا ؟ بچه که نمیتونه از خودش دفاع کنه چرا شکنجش داده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چه ربطی به ایرانی بودن داره آخه ؟همیشه تو هر مسئله ای باید کشور خودتون و تحقیر کنید ؟لجن بودن ی ...

چون این مرد ایرانی اوازه اش تا کره جنوبی هم رفته 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

کاش این تاپیک اون زن های ضد زنی بخونن که میگن اگه لباس مناسب داشته باش بهش تجاوز نمی‌شد بلکه به خودش ...

درسته که ذات بعصی از ادما کثیف و لجن و شیطان صفته ولی چه بخواید چه نخواید فیلم های پ و ر ن رسانه های مستهجن بد پوششی زن ها ذهن ها رو مریض و مریض تر می کنه. تمام تمرکز افراد رفته روی لذات مادی و جن سی .

خارج از کشور هم همینه. همین یکی دو ماه پیش بود دختر مدل ایرانی تو کانادا مفقود شده. معلوم نیس چه بلایی سرش اوردن. تازه اونجا روابط ازاده که اونم یه معضل دیگه اس.

ناپدری شو اعدام کردن ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

لعنت برا اون پدر و مادریایی که فقط چون جنسیت بچشون پسره آزادش میزارن که هر غلطی دلش بخواد بکنه اخرشم میگن پسره دیگه

لعنت بهشون الهی روز خوش نبینن حرومزاده ها 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

کاش این تاپیک اون زن های ضد زنی بخونن که میگن اگه لباس مناسب داشته باش بهش تجاوز نمی‌شد بلکه به خودش ...

حتی اگه لخت هم کسی بیرون بره کسی حق تجاوز نداره مگه جنگله  من منکر حجاب نیستم  حجاب خوبه برای ارزش و منزلت زن  ولی برای مردهاهم باید حدومرزی وجودداشته باشه ن اینکه زن خودشو بقچه پیچ کنه تا مبادا آقا هوایی بشه 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بازم زنا مقصر شدن ؟

منظورت اینه مادرش باید خودکشی میکرد ؟ اتفاقا باید بمونن و بر ضد تجاوز فعالیت کنن 

بابا چه ربطی به ایرانی بودن داره آخه ؟همیشه تو هر مسئله ای باید کشور خودتون و تحقیر کنید ؟لجن بودن ی ...

چون حال بهم زنای متعفن یه سری از این نرای ایرانی که زنا بهشون گفتن چون شما نمی‌تونید غریضتونو کنترل کنید پس از حیوان و انسان و کودک به هر چیزی که دلتون بخواد می‌تونید تجاوز بکنید چون پوشش درستی ندارن آبرومون در سطح دنیا رفته

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بازم زنا مقصر شدن ؟منظورت اینه مادرش باید خودکشی میکرد ؟ اتفاقا باید بمونن و بر ضد تجاوز فعالیت کنن

خب مادرش مقصر بود

از باباش طلاق گرفت صیغه یه نره خر شد اونو با بچش تو خونه تنها گذاشت

بچه ی کوچیک و بی دفاع

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون این مرد ایرانی اوازه اش تا کره جنوبی هم رفته

انقدر خارجی هایی هستن که میان ایران از این ببخشیدا گو.ه .ها میخورن .

اون ورزشکارا هم کم کاری بزرگهای تیمشون بوده .تجاوزم نبوده .

روسپ.ی خانوم با پا و ببخشید چیز خودش اومده تو اتاق اینا .بعد زده زیرش .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

حتی اگه لخت هم کسی بیرون بره کسی حق تجاوز نداره مگه جنگله من منکر حجاب نیستم حجاب خوبه برای ارزش و ...

هیچ ربطی نداره پوشش هیچ کسی نشونه‌ای جایگاه و ارزشش نیست مگه تو کشورهای خارجی که حجاب ندارن زناشون جایگاه ورزش ندارن و فقط جایگاه و ارزش مختص ما مسلموناست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوب چه فرقی داره چرابایددیه بدی براقاتل ومتجاوز

ببین چون دیه زن نصف دیه مرد هست اگه دختر به قتل برسه و قاتل مرد باشه برای اعدام قاتل باید اون نصف دیگه رو بدن به خانواده قاتل

که اون تفاوت دیه جبران بشه

ولی وقتی قاتل و مقتول هردو مرد یا هر دو زن باشن هیچ فرقی نداره کسی دیه نمیده به کسی طبق قانون عادی اعدام میشن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین