2777
2789
بله روسپی بوده ولی با یک نفرشون قرار بوده بره وقتی اومده دیده سه چهار نفری گوسفندای بی‌شرف ریختن سرش ...

مجازات سه بازیکن متجاوز ایرانی چی شد ؟هنوز تو زندانهای کره هستن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چی میگییید؟؟ادم وقتی از شوهرش جدا میشه هنوز عده اش تموم نشده یه نره خر بدون شناخت میاره تو خونش ...

من یادم رفته جزییاتش .

واقعا دوست پسرش بود ؟

خاک تو سرش بچه شو با مرد غریبه تنها میذاشت 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

با دو نفر اوکی بودهنفر سوم اومده .کلا ۴ نفر بودن .یه نفرشون هم تبرئه شده .از این که اونا بسیییییار ب ...

اتفاقا ربط داده میشه تو نمی‌تونی وقتی چهار نفر نماینده کشورت میشن و میرن یه کشور دیگه یه گوهکاری می‌کنن تو اون رو بتونی پاک بکنی و بگی ربطی نداره به کل مردم ایران اونا به عنوان نماینده یک مردم میرن اونجا و تو هیچ وقت نمی‌تونی اینو از ذهن مردم اون کشور پاک بکنی اگر یه کوچولو به زبان کره‌ای تسلط داشتی بعدش می‌رفتی توی شبکه‌های مجازیشون می‌خوندی می‌دیدی چیا در مورد ایرانیا میگن از خجالت آب می‌شدی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هر دو طرف باید تربیت بشن واقعا. هر دو گناهه. چه فرقی می کنه. اینجا یه بچه مظلوم و معصوم یه حیوان بهش ...

دقیقا چه زن چه مرد باید برای هردوطرف حدومرز وجودداشته باشه 

برای اون آقای ک اسمش رو حیوان هم نمیشه گذاشت اعدام خیلی کمه باید ذره ذره وجودش درد رو بچشه و یادمون نره ک این آقا هم در بچگی یا خودش قربانی بوده یا خانواده ای داشته  که باعث این خوی حیوانی شدن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
مجازات سه بازیکن متجاوز ایرانی چی شد ؟هنوز تو زندانهای کره هستن ؟

کاش اعدام بشن و تن متعفنشون نیاد این خاک پاک

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دین تابع جغرافیاست پس هیچ بچه‌ای که توی ایران یا کشورهای مسلمون متولد می‌شه با خواست خودش اسلام نمیا ...

اگه یه سرچ تو نت داشته باشید میبینید تجاوز فقط مختص ایران نیست پرونده های خارجی زیادی از تجاوز ب دخترها و بچه ها وجودداره 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
ببین در مورد این موضوع تروخدا اینطوری نگو اصلا جای توجیه نداره این قضیه اوکی دختره خودش اومده غیرت و ...

وای من کی خواستم توجیح کنم ؟

خودم حالم تا چند وقت بد بود .

میگم هر چیزی و به ایرانی بودن ربط ندید .

یه گوه.ی خوردن مجازاتشم میکشن نوش جونشون ولی قرار نیست بگن همه ی مردای ایررانی متجاوزن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

مگه من با همشون بودم؟صحبتم این خانوم بوداتفاقا من خیلی مردستیزماما این موردا استثنا هست

اینکه زنا جلوی تجاوز و خشونت مردت ایستادگی میکنن اسمش مردستیزی نیست 

چرا فکر میکنی اگه زنا حق طبیعی انسانیشونو طلب کنن مردستیزن 

اینکه زنا نمیخوان مردا حقشونو پایمان کنن دلیل نمیشه فکر کنی ضد مردها هستن 

زن‌ستیزی خیلی فرق داره 

دلیل نمیشه هر کسی با زنستیزی مخالفه پس مردستیزه 

اگه یه سرچ تو نت داشته باشید میبینید تجاوز فقط مختص ایران نیست پرونده های خارجی زیادی از تجاوز ب دخت ...

بله ولی هیچ جا توی کشورهای خارجی وقتی یه مردی به یه زنی یا دختری تجاوز می‌کنه نمیان بهش بگن چون پوششش بد بوده اینجوری شده چون زنای دیگه پوشششون بد بوده باعث شده که به این راه بیفته مرده و غریزهشو نتونه کنترل بکنه این قضیه فقط مختص زنای ایرانی هستش که این زرزرای مفتو می‌کنن من نمی‌دونم تو اون مغزهای پن پر کرده‌شون چی می‌گذره که میان همچین حرفی رو می‌زنن 

جالبه هر اتفاقی اخرش زنا مقصر و بدهکارن اینهمه زن مطلقه با فرزند ازدواج مجدد . همشون به بچه هاشون تج ...

ببین من زن میشناسم یه دختر ۱۷ ساله داره با یه مردی که دو بار طلاق گرفته ازدواج کرده بعد هنوز مهر عقدشون خشک نشده دخترشو با اون مرد تنها میفرستاد. دخترشم بی حجاب. قبول کن بعضی زنها خیلی بی فکرن. نمی دونم جنس مردو نمیشناسن. ساده ان. بی مسئولیتن. نمی دونم چی بگم

بله ولی هیچ جا توی کشورهای خارجی وقتی یه مردی به یه زنی یا دختری تجاوز می‌کنه نمیان بهش بگن چون پوشش ...

چون تو کشورهای خارجی حجاب اصلا مطرح نیست توی کشوری ک حجاب اجباریه  بحث حجاب هم مطرح میشه

اینکه زنا جلوی تجاوز و خشونت مردت ایستادگی میکنن اسمش مردستیزی نیست چرا فکر میکنی اگه زنا حق طبیعی ا ...

باشه حق با توئه

اصلا من چیز دیگه ای داشتم میگفتم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا ربط داده میشه تو نمی‌تونی وقتی چهار نفر نماینده کشورت میشن و میرن یه کشور دیگه یه گوهکاری می‌ ...

دقیقا شبیه خودکار دزدیدن مرد ایرانی در مذاکرات تحریمها .هنوز  مرد ایرانیو مسخره میکنن