2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
سلااام دلواپس جون 😍😍😍خوووبی دخترمون خوبه😍خوووش اوومدی  هربار میبینم یکی از بچه های قدیم می ...

اخی عزیزم منم حس خوبی دارم قدیمیا رو میبینممم

شما چطوری دخترا چطورن؟

با کریمان کارها دشوار نیست... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلتنگتونم🥰😘 خداروشکر دخترمم خوبه الحمدلله دختر شما مدرسه ایه؟ حسابی مشغولین پس حتما تو این کرونای ...

عزیزم.... آره اون لک بینی تخمک‌گذاری رو خیلی خوب یادمه....جالبه اقدام آخرت هم که باردار شدی کاملاً یادمه....ببین به نظر من جای نگرانی نداره....ممکنه مدل پری بعد زایمان تغییر کنه... البته می‌دونم از زایمانت خیلی گذشته...منم ترشحاتم خیلی‌ کم شده و مدلم عوض شده.مبخوای یه آزمایش هورمونی دوم سیکلت بده

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
باشه عشقم حتما دعا میکنم برات.راستی شبنم تو پری شدی؟؟ من دیروز شدم.سومین دورمه بعد زایمان

ممنون عزیزم

خداروشکر دیروز حلقه کیانمهر روز ششم افتاد

آره دومین سری پری رو شدم

چند روزه پاک شدم.میگما من چند روز اول خونریزم زیاده مثه قبلم نیستم

برم دکتر؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام بچه ها زایمان کردم خ زایمانم سخت بود اخرشم سز شدم. الان سینم مصطحه و برجسته نیست.سینم خ سنگین ...

سلام سمیه جون.مبارک باشه

نمیدونم چرا اونایک زایمان اولشون خ اذیت میشن.منم سز شدم بد بود لعنتی ولی دیگ درد طبیعیو نکشیدم

با سرنگ ب نینیت بده الان کوچوله با شیر سرنگ سیر میشه هی سینه رو بزار تو دهنش ک یاد بگیره من اول شیشه ب کیانمهر دادم بیچاره شدم تا سینه گرفت وقتیم گرفت شیرم کم شده بود

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام دوستان وقتتوت بخیر من دو ساله اقدامم خبری نشد دکترم عوض کردم این ماه بهم لتروزول داد گفت روز ده پری بیا خیلی دلشوره دارم دعا کنید برام. بعدش چکار میکنه سونو انجام میده و آمپول؟ راهنماییم میکنید؟

ای خواهر چی بگم هنوو راه نمیره😔😔😔 فقط کنار دیوار واینا راه میره..دستشو باید به یه چی بگیره تا را ...

سلام عزیزم.خواهرزاده ی من ۱۸ماهگی راه افتاد.اونم قدم های کوچولو که بچه تو یه سالگی برمیداره .باهاش تمرین میکنی؟ 

بچه های تاپیکم خیلی دوستتون دارم😍😍😍😍انشاله ب ارزوهای قشنگتون برسید😘😘😘😘
ای خواهر چی بگم هنوو راه نمیره😔😔😔 فقط کنار دیوار واینا راه میره..دستشو باید به یه چی بگیره تا را ...

لنگ مرغ چ ربطی ب راه افتادن بچه داره😐😐😑😑😑هرچیزی میشنوی ک نباید انجام بدی

سلام به روی ماهت عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ فداتشم آره دیگه بچه ها بزرگ میشن و ما پیر میشیم اشکال ...

سلام عزیز دوست داشتنی.چطوری.گل پسرت چطوره

دلتنگتونم🥰😘 خداروشکر دخترمم خوبه الحمدلله دختر شما مدرسه ایه؟ حسابی مشغولین پس حتما تو این کرونای ...

به به عزیز دل😍چطوری.گل دخترت چطوره

سلام دوستان عزیز

سلام بانو خانوم گل😗

مگه با چه پمادی چربش می‌کنی؟ پماد آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت لازمه

مامی اتنا جون پریروز حلقه پسرجون من افتاد.بازم چربش کنم؟میگما ببرم دکتر ی نگاش بندازه؟

عفونت نگیره خدا نکرده

اها..الانکه پریود شدم کیست دفع شده بنظرت با پریود؟

سانازی چطوری؟

چ میکنی؟خوب شدی درد داشتی گل دختر؟