2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
ببین پس لکه بینی ها رو نمیشه به حساب لانه گزینی گذاشت.....ولی انشاالله که خیره و با خبرهای خوش میای

سلااام مامان اتنا خووبی؟ بچه ها خوبن؟ چه میکنین ؟🤩🤩🤩

با کریمان کارها دشوار نیست... 
ممنونم عزیزم نمیدونی چی بهم گذشت هم درد زایمان طبیعی رو کشیدم هم سز بعد عمل رسما یه مرده بود. چیزیو ...

سمیه جون دقیق عین من بودی منم اینطوری شدم اول درد طبیعی رو کشیدم اخرم بردنم سز 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم بخاطر زیباترین معجزه ی زندگیم  دوست دارم خداجونم  .اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم..❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بچه ها زایمان کردم خ زایمانم سخت بود اخرشم سز شدم. الان سینم مصطحه و برجسته نیست.سینم خ سنگین ...

سلام مبارک باشه عزیز..لطفادعاکن واسم منم بزودی حامله بشم یه بچه سالم وموندنی

ممنونم عزیزم نمیدونی چی بهم گذشت هم درد زایمان طبیعی رو کشیدم هم سز بعد عمل رسما یه مرده بود. چیزیو ...

ظاهرا تو چند سال اخیر دارن این کارو میکنن و معتقدن بچه وقتی خودش هم یه مقدار تلاش میکنه برای دنیا اومدن باعث میشه روی هوشش اثر خوبی بذاره. ولی طفلکیا مامانا خیلی اذیت میشن. الهی شکر به سلامت بغل کردیش

سلام بچه ها زایمان کردم خ زایمانم سخت بود اخرشم سز شدم. الان سینم مصطحه و برجسته نیست.سینم خ سنگین ...

سلام سمیه جان تبریک میگم بهت.عزیزم از اون شیدوشا ک شلنگ داره مکش خوبی داره هم شیرو راه میندازه هم سینه ت نوک پیدا میکنه.خانومایی ک بچه شون تو ان ای سیو بستری بود مث بچه من بیشتراشون از اون استفاده میکردن و کلی شیر میدوشیدن.مکشش خیلی بالاست

تو👶 هستی و چقدر حال من،حال پاییز🍁 امسالم طور دیگری خوب است...🤱

سلام عزیز دلم..... خوبی...... دختر گلت چطوره... خیلی خوشحال شدم دیدمت...خدا رو شکر ما هم خوبیم و مشغول بچه داری....

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

سلااام دلواپس جون 😍😍😍خوووبی دخترمون خوبه😍خوووش اوومدی 

هربار میبینم یکی از بچه های قدیم میان تاپیک یعنی یه ذوقی میکنمااااا😘😘😃

واقعا بدترین حالت ممکن اینه که درد هردو زایمان رو تجربه کنی، خداروشکر که خودتو و نی نیت سلامتیت، واسه منم دعا کن بدون دردسر زایمان کنم

خدایا شکرت

سلام عزیزم ببخشیددیرپستتودیدم..تبریک میگم فداتشم...کیسه آب گرم بذارماساژبده بعدباشیردوش سینه تو بدوش..الان بهری؟ترخیص شدی؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزیز تبریک میگم منم مشکلم همین بودخیلی زجر کشیدم شما باید اول از همه سینه تو باشیر دوش تخلیه کنی تا نرم تر بشه از سنگینی دربیاد بعد نوک سینه تو با دست داخل دهن بچه بزاری اولش قبول نمیکنه ولی پافشاری کن اگه سینه ت شیر داره بهش بده 

ممنونم عزیزم اره از شبر اغوز استفاده میکنم ولی فایده نداره الان سینم خ سنگین شده درد داره نمیدونم چج ...

یه حموم برو زیر دوش یکم ماساژ بده میدونم درد داده چون سنگین شده بعد بیا بیرون با شیر دوش دستی تلاش کن من خودم ۱ساعت داشتم میدوشیدم بعد برای دادن سینه ت به بچه تلاش کن.شیر خشک خیلی سخته من الان گرفتار شدم

سلام عزیز دلم..... خوبی...... دختر گلت چطوره... خیلی خوشحال شدم دیدمت...خدا رو شکر ما هم خوبیم و مشغ ...

دلتنگتونم🥰😘 خداروشکر دخترمم خوبه الحمدلله

دختر شما مدرسه ایه؟ حسابی مشغولین پس حتما تو این کرونایی

والا من پریودام قاطی کرده چند وقته

دیشب ب نی نی سایت پناه اوردم :))) یاد اینجا افتادم

صبح بعد سه سال بی بی چک گذاشتم انقد ک دیر شده بود پری

منفی شد و رفتم یه بطری رازیانه خوردم🤭😁

دیگه ظهر پری اومد چشمم رو روشن کرد 😂

ولی نگرانم

نمیدونم برم دکتر یا نه؟ 

طول پری م شده ده روز (قبلا ۵-۶ روز بود) 

یادتون باشه من لکه خون می دیدم تو تخمک گذاری الان اصلا هیچییی حتی ترشح هم خیییییییلیییی کم

طول سیکلم هم شده ۳۵ روز مثلا این سری

میل ب رابطه هم کم شده🙈

چاقم شدم یه مقدار

جوش هم میزنم مثه نوجوونیام

با کریمان کارها دشوار نیست...