2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
سلام عزیزم خوبی... ماشالا به آرش خوشگلمون..... مردی شده برای خودش...... وای شماها رو میبینم که دوبار ...

سلام به روی ماهت عزیزم

خوبی؟

گل پسرت خوبه؟

فداتشم آره دیگه بچه ها بزرگ میشن و ما پیر میشیم

اشکال نداره بردو تو کار سومیش...من اگه خانه دار بودم تا آخرین نفس بچه میاوردم  

والا بچه خیلی هم شیرین و عزیزه

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿
سلاام خواااهر😍😍خوبی عزیزم ارش جونم چطوره؟ان شاااله به سلامتی عزیزم😍 انا جون میگم تو چند ماه به ا ...

سلام خواهر گلم...خداروشکر شما خوبی؟دخترای نازت خوبن؟

من 2سال قمری معادل 23ماه و 8روز شمسی بهش شیر دادم

توی قرآن هم اومده 2سال باید شیر بدی که همون 2سال قمری منظورشه

خدایا آرزوی داشتن بچه رو به دل هیچ زنی نذار...من براتون خدا را آرزومندم...خدایا بچه های همگی رو به پدر و مادرهاشون ببخش...پسرهای قشنگ منم در پناه خودت حفاظت کن🙏🙏🙏🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم آرش جونیو ببوسش از طرف من ،انشاالله خدا خیلی زود یه آبجی خوشگلم بهش بده😍🤲🏻

فدات بشم عزیزم

ممنون از دعای خیرت،ان شالله

الهی که خدا بزودی بازم دامنت رو سبز کنه عزیزدلم...

وای خدا رو شکر.خیلی خوشحال شدم👍😍😍😍😍.خدا حفظش کنه.شاهد خوشبختیش باشی.ان شالله همه منتظرها حاجت ب ...

فدات بشم عزیزدلم

ان شالله بزودی از شما هم خبر خوش بارداریت رو بشنویم...

امیدت فقط به خدا باشه و توی حکمتش لحظه ای شک نکن...

عزیزم عیبی نداره علایم تخمک‌گذاری رو متوجه نمیشی چون بعضی ها هستن که علامت ندارن و دلیل نمیشه تخمک گ ...

البته اگه یکی مثل من سیکلش طولانی تر باشه عملا میشه گفت 14 روز قبل از پریود بعدی میشه روز تخمک گذاری. البته بین 12 تا 16 روزه و ممکنه برای هر کسی متفاوت باشه

سلام عزیزم خوبی؟گل دختر و گل پسرت چطورن؟؟نظرلطفته......من ازهفته23لک بینی داشتم و انقباض پرلوتون هفت ...

سلام فاطمه جون

عزیزدلم با تمام وجودم حرفات رو حس کردم ... واقعا خیلی سخته ولی قوی باش

منم پسرم 36 هفته بدنیا اومد،نارس نبود ولی وزنش کم بود فقط..

خیلی سخته بچه ریز رو بزرگ کنی؛مال تو که به یقین سختتر بوده که به دستگاه وصل شده ولی قوی باش و از خدا کمک بخواه که همیشه یار بیکسونه

بزرگ میشه نگران نباش...چندماه اول واقعا سخته ولی امیدت به خدا باشه و دنبال یه پزشک حاذق باش که تحت نظرش باشه

برات بهترینهارو آرزو میکنم عزیزدلم

سلام عزیزم خدارو شکر الان خوبی گلم...قزصی رو سرخود مصرف نکن گلم عوارض داره فداتشم... میخوای سر وقت ...

سلام گلم ممنونم اخه تاخیرم خ زیاد بود گفتم اونو بخورم سروقت شم😢

ک شدم فقط با درد خ خ خ خ شدید

باش اینبار گل گاو زبون میخرم میخورم از چندم سیکل بخورم هرروز بخورم؟

ساناز حتما برو دکتر عین این چیزا رو من کشیدم و معلوم شد کیست دارم که داخل خودش خونریزی کرده ساناز حت ...

تا جایی که یادمه تو وسطای سیکلت این اتفاق برات افتاد .. من موقه پریودم بود و لکه بینی داشتم الانم پریود شدم اگرم کیست بوده بنظرت الان با پریود دفع شده؟

چون نمیتونم برم سونو شرایطشو ندارم 😞