2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
سلام فاطمه جون عزیزدلم با تمام وجودم حرفات رو حس کردم ... واقعا خیلی سخته ولی قوی باش منم پسرم 36 ...

سلام عزیزم آرش کوچولوخوبه؟وزنش چقدبود؟؟خدا قسمت گرگ بیابون.نکنه انشاءالله....خدایی سخته....آرش توانکوباتورم بود؟مشکل بلع نداره؟؟؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

الهی شکر که مشکلی پیش نیومده و الان تو خونه و تو بغل امن خودته. یه چیزی رو هم بگم که سالها بعد که دخ ...

قربونت برم عزیزم انشااالله بهترینابرات رقم بخوره..میدونی همه ش فک میکنم زندگیم توهمین نقطه مونده و اصلا جلونمیره اینه ک اذیتم....توکل بخدا..انشااالله بادعاهای شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم آرش کوچولوخوبه؟وزنش چقدبود؟؟خدا قسمت گرگ بیابون.نکنه انشاءالله....خدایی سخته....آرش توانک ...

سلام گلم خوبی پارمیس جووون چطوره؟؟

میگم کشمش چطوره واسه رژیم قلیایی میکنه؟؟

۶کیلو خریدم کیلویی۲۵ دیدم مفته زیاد خریدم😆😆😅 

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
تا جایی که یادمه تو وسطای سیکلت این اتفاق برات افتاد .. من موقه پریودم بود و لکه بینی داشتم الانم پر ...

نه وسط سیکلم نبود یه روز قبل موعدم بود . کاش یه سونو بری خیالت راحت میشه

خدایا معجزه میخوام 
قربونت برم عزیزم انشااالله بهترینابرات رقم بخوره..میدونی همه ش فک میکنم زندگیم توهمین نقطه مونده و ا ...

به روزای سختی که پشت سر گذاشتی فکر کن. خیلی قوی بودی و هستی. خدا آدمو با بچه امتحان میکنه. توکلت به خدا بوده و به خاطر حفظ نعمتی که بهت داده تلاش کردی. پس خیالت راحت باشه خدا هیچ شکر نعمتی رو بی جواب نمیذاره. وعده خدا حقه. گشایش خوبی برات در راهه

خخخ شبنم خیلی حرفات بانمکن.اخه منم مث تو فکر میکنم همش دخترم ک لباشو میپیچونه منم بغضم میگیره خخخ. ر ...

اره ولی پشیمونم.همش میگم نباید ختنش میکردم

چ کاریه 😐هنوز نیفتاده نمیدونم چرا نافش زود افتاد امروز روز پنجمه لعنتی هنوز سرجاشه یکم اومده جلو فقط

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سایز بزرگ میبندی پس فشار ب آلت نمیاد فقط یکم بهش میخوره اینم زیاد مهم نیست حساس نباش عزیزم

مرمر امروز روز ۵.چرا نیفتاده؟نافش روز ۴افتاد

روزی ۴بار میشورمش.مرتب چربش میکنم

قشنگ نمیتونم بچمو بغل کنم بهش فشار میاد هم میترسم 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عیبی نداره عزیزم.... فقط میگیم شل ببند که خود بچه اذیت نشه..... بالاخره محاله برخورد نکنه

میگما امروز روز ۵چرا نیفتاد؟مرتب میشورمش چربش میکنم.حس میکنم بچم اذیته این لعنتی بهش وصله

نافش روز ۴افتاد.چ کنم؟

به روزای سختی که پشت سر گذاشتی فکر کن. خیلی قوی بودی و هستی. خدا آدمو با بچه امتحان میکنه. توکلت به ...

آره بابا فک.نمیکردم اون روزاتموم بشه...توکل بخدا🙏🙏ممنون ک بهم دلگرمی میدین😙

سلام گلم خوبی پارمیس جووون چطوره؟؟ میگم کشمش چطوره واسه رژیم قلیایی میکنه؟؟ ۶کیلو خریدم کیلویی۲۵ د ...

سلام عزیزم خوبه شکر..مهتاب جون راه میره دیگ؟آره زیادبخورعزیزم..ب شوهرتم بده برااسپرم عااالیه....ازکجاخریدی؟کشمش یامویز؟

پس من تنها نیستم توهم عین من 😀😀😀 مادر همینه خب راضی نیست ی خار کوچیک تو پای بچه ش بره  

وای مرمر دیروز کیانمهر خودشو پنجول کشید

انقدر عصبی شدم.هی میرمو میام میگم وااای چرا خودتو اینجور کردی

وای کاش منو پنجولی میکرد😁

سلام عزیزم خوبه شکر..مهتاب جون راه میره دیگ؟آره زیادبخورعزیزم..ب شوهرتم بده برااسپرم عااالیه....ازکج ...

ای خواهر چی بگم هنوو راه نمیره😔😔😔

فقط کنار دیوار واینا راه میره..دستشو باید به یه چی بگیره تا راه بره.. ۲روز پیش خواهر شوهرم همون که بیمارستانه زنگیده گوشیم میگه ببرش کار درمانی حتما یه مشکلی داره و چون دختره بچت خوب نیس اگه قشنگ قدم بر نداره وفلان😢😢😢 انقد دلم شکست‌‌.یا خاشه زنگ زده گوشی مامانم میگه مهتابو تو قالی کنین  نمیدونم سر قالیو ببرین تا راه بیوفته.. شبا خواب ندارم فاطمه جان بخاطر مهتاب.. ماه دیگه واکسن یک سال ونیم داره.. شوهرم میگه بزار واکسنشو بزنبم اگه راه نیوفتاد بعد ببریم دکتر...بخدا مغزم دیگه نمیکشه...یه چشممم اشکه یه چشمم خون.انقد لنگ مرغ بهش دادم که حودم حالم دیگه بهم میخوره از مرغ ولنگ مرغ ..

مامانم وبابامو شوهرم میگن که راه میوفته حالا یه دوماه دیر تر اما خدارو شکر دخترمون سالمه وتو الکی فکر وخیال میکنی..نمیدونم دیگه مغزم نمیکشه بخدا..

با اعظم مشورت کردم به شرلت معرفی کرد گفت اینو بده ببین چی پیش میاد تقوبتی..به نظرم از۱۰۰%یه۱۰ درصدی فعال تر شده...

ببخش عزیزم سرتو درد اوروم🤗🤗

بابام گرفته میگفت از رو بروی فروشگاه اداده برق نرسیده به ۴راه بازار روز...

فک کنم اقای مهری میگفت...

کشمش عزیزم خدایش مفته من گفتم۴کیلو بگیر واسم.. رفته بنده خدا۶کیلو گرفته😂😂

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار