2789
عنوان

مامانای اقدامی واسه بارداری با کیت وتخمکگذاری بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3063039 بازدید | 355317 پست
آخه چندجا خوندم از ۶ تا ۱۲ روز بعد از تخمک گذاری لانه گزینی می‌تونه اتفاق بیوفته

شما اون لکه بینی ها رو همون حوالی تخمک‌گذاری دیدید درسته؟

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
آخه چندجا خوندم از ۶ تا ۱۲ روز بعد از تخمک گذاری لانه گزینی می‌تونه اتفاق بیوفته

ببین این عددی که گفتی میشه همون سه چهار روز مونده به پری....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین این عددی که گفتی میشه همون سه چهار روز مونده به پری....

میگما خ چربش میکنم بد نیس؟

شوشوم میگ خشک باشه شاید زودتر بیفته

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مرسی گلم.... والا چی بگم اصلا رفت وامد ندارم باهاشون خونه مادرشوهرم۳ماه یک بار میرم...خیلی خوبه باه ...

ولشون کن یه درگوش یه دردروازه....برن جهنم...مطمئن باش تااون موقع بدوبدو توخونه میکنه توهم دنبالش ومیای ازدلبریاش بهمون میگی😍😍

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

فرشته جون بعصی بچه هااینجورین ب حرف خاهر شوهرو اون مادرشوهرخرت نکن اونابلدن روبچه عیب بذارن.  ع ...

من هم با فاطمه موافقم،فرشته هیچ وقت هیچ بچه ای رو نباید با بچه های دیگه مقایسه کرد

این قدر بدم میاد از این ادمهایی که وقتی یکی بچه کوچیک داره،اظهار ونظر زیاد میکنند،چرا راه نمیره ،چرا شیر میدی هنوز....واز این حرفها اهمیت نده

من هم با فاطمه موافقم،فرشته هیچ وقت هیچ بچه ای رو نباید با بچه های دیگه مقایسه کرد این قدر بدم میاد ...

دقیقا..الان بچه من ک نارسه ودوماهشه با بقیه بچه های کامل مقایسه میکنن ....دورازجون خرن

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزم نگران نباش بچه خواهرمنم خیلیی دیرراه افتادیه بچه های کاراشون دیرترنگران نباش اصلاااا

سلام گام مرسی

چند ماهگی راه افتاد خواهر زادت.

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
عزیزم دخترت چند سالشه؟

۱سال و۵ماه تقریبا گلم...

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
ولشون کن یه درگوش یه دردروازه....برن جهنم...مطمئن باش تااون موقع بدوبدو توخونه میکنه توهم دنبالش ومی ...

مرسی عزیزم راستی فراموش کردم گلم تو اون پست بهت بگم چقد بیشورپدر شوهرت کثافتا به عوض اینکه کمک دستت باشن این حرفارو میزنن..روابط تو چطوره باهاشون،؟؟

[QUOTE=169215154]من هم با فاطمه موافقم،فرشته هیچ وقت هیچ بچه ای رو نباید با بچه های دیگه مقایسه کرد این قدر بدم میاد 

اره من خووم قبول دارم اما دیگران بقول فاطمه خرن مگه حالیشون میشه

میگما خ چربش میکنم بد نیس؟ شوشوم میگ خشک باشه شاید زودتر بیفته

مگه با چه پمادی چربش می‌کنی؟ پماد آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت لازمه

مگه با چه پمادی چربش می‌کنی؟ پماد آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت لازمه

آد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما اون لکه بینی ها رو همون حوالی تخمک‌گذاری دیدید درسته؟

ببین به نظر من هنوز تخمک گذاری انجام نشده بود چون کیتم اصلا پر رنگ نشد. در حالی که ماه های قبل خط تستم کاملا پر رنگ میشد حتی بعضی وقتها از خط کنترل پر رنگ تر میشد. ولی روز سوم لکه بینیم رفتم دکتر گفت تخمک گذاریت انجام شده و جای تخمک آزاد شده رو میتونم روی تخمدان ببینم. پرسیدم چند روز پیش بوده گفت اینش قابل تشخیص نیست