2789
عنوان

ازدواج سنتی از نظر خانواده

1 بازدید | 90 پست

بچه ها ازدواج سنتی واسه خانواده من اینجوری هستش که ته تهش یک ماه باید عقد و همه این داستانا انجام بشه...

و اینکه یه جورایی اصلا زمان اشنایی نمیدن....

منم اهل این نیستم هی رل بزنم و با ادمای مختلف دوست بشم...

حالا به نظرتون باید چیکار کنم!؟چه راه حلی باید پیدا کنم؟..

۱ ماه که خیلی خوبه . مال ماها اجازه نمیدادن یک روزم حرف بزنیم 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونواده منم خیلی سخت گیرن منم خیلی لجبازی میکنم ..

اذیت میکنم تا کوتاه بیان ولی هنوز نتیجه نداده

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

یا خدا مگه میشه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

تو اون یک ماه کلا اشنایی نیست که ته تهش همون ی بارو بزارن بقیش روند مراسم منظورم بود

هرچی فکر میکنم تهش به بدبختی ما دخترا میرسم

کیس تو خوب انتخاب کناز لحاظ شغلی تحصیلات خانواده کسی باشه که بهت بخوره کسی که ملاک هاتو داشته باشه ب ...

خب باید با طرف دوست باشی منم که اهلش نیستم

راه حل دیگه ای ندارم

تو اون یک ماه کلا اشنایی نیست که ته تهش همون ی بارو بزارن بقیش روند مراسم منظورم بودهرچی فکر میکنم ت ...

اره متاسفانه .

سنتی ازدواج میکنیم میبینیم طرف اصلا مارو نمیخواد عاشق یکی دیگه بوده ندادن .اومده سراغ ماها (زیاد دیدم این مورد رو )

یا دوستی و نامزدی قبل عقد داریم . اگه ازدواج نکنیم میگن رفته برگشته . ازدواج هم کنیم میبینیم پسرا خیلی گرگن و گولمون زدن و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .