2777
2789
عنوان

اگه تو رابطه باشی خواستگارم برات بیاد چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 61 پست
اشتباه میکنی تکلیفت و مشخص کن خیلی زودتر از چیزی که فک میکنی فرصتا از دست میرن و پشیمونی سودی نداره. ...

گفتم گفت خانوادم باید تایید کنن

من جداشدم اون مجرده

خواستگارامم بعضیاشون مجردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم گفت خانوادم باید تایید کننمن جداشدم اون مجردهخواستگارامم بعضیاشون مجردن

در هر حال بازیچه نشو در واقع این تویی که ضرر میکنی اون پسر هیچیش نمیشه متاسفانه پس اونی که باید حساب کتابش درست باشه تویی

چقدر بهش وقت بدمبهش گفتماما انگار خودش اصلا تو این فکر نبوده و براش تازگی داشت

پ چرا دل نمیکنی ؟؟؟ 

طرف قصدش ازدواج نیس میخای ،پاسوز چنین ادمی بشی ؟ 

اینده ات مهم نیس؟؟؟ 

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

سوال پرسیدن نداره اگه طرف رو دوست داری باهاش ازدواج می‌کنی دیگه یعنی چی تو رابطت ازدواج نیس اگه هم د ...

من جدا شدم اون مجرده واسه همین تا الان حرف ازدواج نبوده

و خانوادش بقول خودش باید بگن اره یان

پ چرا دل نمیکنی ؟؟؟ طرف قصدش ازدواج نیس میخای ،پاسوز چنین ادمی بشی ؟ اینده ات مهم نیس؟؟؟

الان اقدام کردم ب دل کندن دیگه

بهش گفتم میخام ازدواج کنم هستی بگو همین الانم نه عجله ای نیس فقط بگو ک بدونم

اگه نیستی میخام فک کنم ب موردام

من جدا شدم اون مجرده واسه همین تا الان حرف ازدواج نبودهو خانوادش بقول خودش باید بگن اره یان

با پسره که در ارتباطی؟ اگه نمیتونه هنوز خودش زندگیشو مدیریت کن و منتظر خانوادشه ولش کن رک بهش بگو خواستگار دارم میای یا نه...