2777
2789
عنوان

اگه تو رابطه باشی خواستگارم برات بیاد چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 61 پست
شما یادتون نمیاد قبلنا دخترا به دوست پسرشون میگفتن خاستگار دارم‌پسره خودشو میکشت میومد خاستگاری اصلا ...

بهش گفتم اینجوری نگفت ولی گف خانوادم باید راضی باشن

چون مجرده من جداشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فقط محض سرگرمی به خواستگارت جواب بده ولی اگه برعکس ردش کن

محض تنها نبودن بود و خیلیم دوسش داشتم و دارم اونم ادعای عاشقی داره اما وقتی بهش گفتم میخام ازدواج کنم گف خانوادم باید راضی باشن

لگد به بخت خودت نزن.داری 100درصد اشتباه میکنی و آینده و شاید موقعیت‌های خوبتون از دست میدی. اگه قصد ازدواج داری به خواستگارات فکر کن و الکی ردشون نکن.ی موقعی میرسه دیگه خواستگار نداری.این رابطه های الکی رو ول کنید.اون پسرا مرد زندگی نیستن.اگه بودن می اومدن خواستگاری. شما خودت پایت خودت فکر میکنی اون بیاد خواستگاریت؟درصورتیکه اون اصلا هیچی نگفته و قصدی نداره! به خیالاتی زندگی نکن.سعی کن منطق و عقلت هم روشن کنی.احساسی نباش.برو ی مشاور عاقل دانا با تجربه پیدا کن و مشورت بگیر ازش.ایندتو واسه ی رابطه الکی نابود نکن

با پسره که در ارتباطی؟ اگه نمیتونه هنوز خودش زندگیشو مدیریت کن و منتظر خانوادشه ولش کن رک بهش بگو خو ...

من حتی نمیخام بیاد الان 

فقط میخام بدونم تهش قراره چی بشه اگه قراره تموم کنیم همین الان بکنیم ک من ب زندگیم برسم

لگد به بخت خودت نزن.داری 100درصد اشتباه میکنی و آینده و شاید موقعیت‌های خوبتون از دست میدی. اگه قصد ...

اره میدونم حرفات درسته

با اینی ک تو رابطم صحبت کردم گفتم میخام ازدواج کنم اگه هستی تورو میخام ولی اگه نیستی بگو ک ب بقیه فک کنم

نمیدونم چقدر زمان بدم بهش ک خوب باشه؟

الان اقدام کردم ب دل کندن دیگهبهش گفتم میخام ازدواج کنم هستی بگو همین الانم نه عجله ای نیس فقط بگو ک ...

امیدوارم دل بکنی از چنین ادمی

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...