2777
2789
عنوان

اگه تو رابطه باشی خواستگارم برات بیاد چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 61 پست

داری میگی توی رابطه ای هستی ک قرار بر ازدواج نیست

پس اگه قصد ازدواج داری زندگی خودتو برای رابطه ای ک یه روز. تموم میشه خراب نکن

اگه خاستگارت ایده الت هست بهش فرصت بده البته در صورتی ک قصد ازدواج رو داری اگه نداری ک هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که ازدواج کردم ولی توی چنین شرایطی قرار بگیرم، در صورتی که از پارتنرم اطمینان ۱۰۰ نداشته باشم ، با خاستگاره صحبت میکنم شرایطش رو میسنجم و طوری وانمود میکنم انگار هیچ کسی نیست دورم... اما خودم قضیم اینجوری شد که پارتنرم بعد ۲ ماه (اونم مجازی) اومد خاستگاری 

داری میگی توی رابطه ای هستی ک قرار بر ازدواج نیستپس اگه قصد ازدواج داری زندگی خودتو برای رابطه ای ک ...

قراری بر ازدواج نبوده

اما دوس داشتم باهاش ازدواج کنم

ولی نمیدونم ک اون چی بخاد

و نمیدونم خواستگاره بهتره یا اون

بعد بخام باخواستگاره هم اشنا بشم تکلیف رابطم چی میشه نمیشه ک با دونفر بود

حالا بذار بیان خانواده تحقیق کنن جدی تر ب اینده ات فکرکن

میترسم کات کنم با این

بعد یهو بهش فشار بیاد بخاد باهام ازدواج کنه

منم دوسش دارم قبول کنم

و اون خواستگاره این وسط حیرون و علاف من بشه

رابطتت اشتباهه دیگه حتی فکر ازدواجم نیستین !!!خدایی که چی اینجور روابط و ادامه میدین!!؟

خب اولش نمیشناختمش نذاشتم ب ازدواج فکر کنه خودمم نکردم

ولی الان دوسش دارم ولی اون حرکتی نمیزنه واسه ازدواج 

منم موردایی ک میانو ندیده رد میکنم

نمیدونم چیکار کنم

میترسم کات کنم با اینبعد یهو بهش فشار بیاد بخاد باهام ازدواج کنهمنم دوسش دارم قبول کنمو اون خواستگار ...

قبلش بهش بگو تکلیفت روشن کن 

اگ چیزی نگفت 

بگو خواستگارت بیاد

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

خب اولش نمیشناختمش نذاشتم ب ازدواج فکر کنه خودمم نکردمولی الان دوسش دارم ولی اون حرکتی نمیزنه واسه ا ...

اشتباه میکنی تکلیفت و مشخص کن خیلی زودتر از چیزی که فک میکنی فرصتا از دست میرن و پشیمونی سودی نداره.باهاش صحیت کن و رک بگو قصدم ازدواجه از این رابطه ولی اگه تو نمیخوای باید تمومش کنیم.