من ۱۵ هفته و ۳ روزم تا سونوی بعدی سه هفته مونده ولی همش نگرانم همش میگم حالش خوبه؟ رشد داره؟ هرروزم که نمیشه رفت سونو . چجوری بفهمم در چه حاله . کلا از بارداریم تا الان لذتی نبردم فکرم همیشه مشغوله
دکتر من بعد هفته 28 دیگه سونو ننوشتبعدش تا آخر سونو و آزمایش داریم؟
یه سونو وزن ک قطعا داری تو هفته ۳۶
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم فشار شریان رحمم بالاست برا همین نگرانمدکتر آسپرین دادهسونو 28 هفته هم وزنش خوب بود
خداروشکر ک وزنش خوب بوده🥰 نگران نباش عزیزم انشاالله ک بخیر و سلامتی بگذره این دوران و نی نی و سالم در آغوش بگیری...مامان شدن سخته واقعاً
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫