من ۱۵ هفته و ۳ روزم تا سونوی بعدی سه هفته مونده ولی همش نگرانم همش میگم حالش خوبه؟ رشد داره؟ هرروزم که نمیشه رفت سونو . چجوری بفهمم در چه حاله . کلا از بارداریم تا الان لذتی نبردم فکرم همیشه مشغوله
فدات شم ارامش برات بهترین چیزه برات دخترم انشااله دوران بارداری خوبی داشته باشی بسلامتی هم سپری بشه ونی نی خوشگلت بسلامتی در اغوش بگیری مادر دورت بگردم دخترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاءالله . واااای خدا اشک تو چشمم جمع شد 🥹🥹🥹خیلی این لحن برام غریبه اس هیچکس تا حالا انقد مهر ...
سلام شبت بخیر دخترم الهی بحق خانم فاطمه زهرا عاقبت بخیر بشی بحق کوچکترین شهید کربلا در کنار خانواده زندگی خوبی داشته باشی دخترم انشااله بچه اینده داری نصیبت بشه بچه ها زود بزرگ میشن سالم صالح به بهترینا برسن سابه پدر مادر پر از ارامش داشته باشن دورت بگردم عزیزه دلم شما هم مثل دخترم دعای خیر سر راه زندگیت چشم حتمن اگه پیش خدا قابل باشم دعا گوت هستم فدات شم مادر