2777
2789
عنوان

اوناییک خودشون یا پارتنرشون تیر ماهیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست
من فالو نکردم اون فالوم کرد

به هر حال میدونم پسر دختری رو بخواد سریع پیشنهاد میده

اگه دنبال رابطه ی جدی هستی باهاش کات کن

چون واسه اون جدی نیست

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من رابطمونم باهاش تموم کردم کامل ولی باز پیام داد ولم نکرد

دنبال خوشگذرونیه باهات

فهمیدنش اصلا سخت نیست

چرا میخواین خودتونو بزنین به اون راه🤔🤔🤔

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اصلا اینطوری نیست مگه دختره؟!!! مردا اگه یک ذره هم بهت کشش داشته باشن بری سمتشون رو هوا میزننممکنه ت ...

بخدا من رابطرو تموم کردم انفالو دو طرفه همچییی

چون حس داشتم اینکارو کردم 

ک تموم شه همچی 

باز اومد پیام داد درخاست داد 

لنت بمن ک حس دارم بهش 

دنبال خوشگذرونیه باهاتفهمیدنش اصلا سخت نیستچرا میخواین خودتونو بزنین به اون راه🤔🤔🤔

خودمو نزدم اون راه 

تو طالع بینی اینا نوشته ک دیر اعتماد میکنن 

دنبال رابطه جدیم ولی بهش حس پیدا کردم چیکار کنم

کاری نمیشه کرد

باید این حس دوطرفه باشه

فقط میدونم ازش فاصله بگیر

چون فقط تو این وسط ضربه میخوری

خودمو نزدم اون راه تو طالع بینی اینا نوشته ک دیر اعتماد میکنن

نه بابا

داداش من تیر ماهیه

ماه دوم به دوست دخترش پیشنهاد ازدواج داد

به ۶ ماه نرسیده ازدواج کردن 

اخه من رابطمونم باهاش تموم کردم کامل ولی باز پیام داد ولم نکرد

من قبل ازدواج با یه همچین موردی دوست بودم میدونی چیشد...چند سال هی با دست پس میزد با پا پیش می‌کشید منم تا حدی بهش وابسته شده بودم و بلاتکلیف مونده بودم هر چی میگفتم ازدواج کنیم فایده نداشت گاهی میگفتم خواستگار دارم جدی نمی‌گرفت

تا اینکه بعد ۷ سال شوهرم که هم خیلی خوشگلتر و تحصیلکرده تر بود و شغل خوب و پردرآمد داشت اومد خواستگاری منم با خودم گفتم دیگه وقت انتقامه ...اینهمه سال بازی خوردن بسه...پاگذاشتن رو دلم بله گفتم بعدش زنگ زدم بهش گفتم دارم میرم سیم کارتمو عوض کنم چون پای سفره عقدم خداحافظ ...هرگز بغض و وحشتشو فراموش نمیکنم دست وپاشو گم کرد با صدای لرزون گفت ولی من میخواستم بیام خواستگاریت

گفتم دیر شده خداحافظ و تماااام 🤣شجاعانه ترین و بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کاری نمیشه کردباید این حس دوطرفه باشهفقط میدونم ازش فاصله بگیرچون فقط تو این وسط ضربه میخوری

ببین بخداقسم فاصله گرفتم تا میام فراموش کنم باز سروکلش پیدا میشه

من قبل ازدواج با یه همچین موردی دوست بودم میدونی چیشد...چند سال هی با دست پس میزد با پا پیش می‌کشید ...

خوشبحالت ک اینکارو کردی من بهش حس دارم لنتی 

از چی میترسن ک نمیان جلو ؟

ببین بخداقسم فاصله گرفتم تا میام فراموش کنم باز سروکلش پیدا میشه

دقیقا کاری که با من میکرد هی ازش دور میشدم تا میومدم فراموش کنم زنگ میزد وسوسه میکرد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬