2777
2789

الان دکترم نیست

ریسک ها رو خیلی کم زده ولی هم پاپا هم فری بتا خیلی پایین هستن😭😢چرا انقد پاپا و فری بتا پایین

اینو چت چی بی تی آورد 

کاهش PAPP-A (پاپا) و Free β-hCG (فری بتا) در غربالگری بارداری می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه و همیشه به معنای یک مشکل قطعی نیست. این‌ها فقط مارکرهای آماری هستن و همراه با سن مادر، سن بارداری و سونوگرافی NT تفسیر می‌شن.

🔹 PAPP-A پایین می‌تونه در برخی موارد با ریسک کمی بالاتر برای:

اختلالات کروموزومی (مثل تریزومی ۲۱، ۱۳، ۱۸)

بعضی مشکلات جفت (مثل محدودیت رشد داخل رحمی یا پره‌اکلامپسی)

ارتباط داشته باشه.

🔹 Free β-hCG پایین هم می‌تونه مشابه همین ارتباط‌ها رو نشون بده، به‌خصوص در برخی تریزومی‌ها.

ولی ❗️خیلی مهمه بدونید:

تفسیر این نتایج به‌تنهایی درست نیست؛ باید همراه با NT و نرم‌افزار غربالگری بررسی بشه.

خیلی وقت‌ها حتی با مارکر پایین، در ادامه بارداری هیچ مشکلی پیش نمیاد.

دکترتون ممکنه توصیه کنه آزمایش تکمیلی مثل NIPT یا در موارد خاص آمنیوسنتز انجام بشه، یا اینکه فقط تحت نظر باشید.

می‌خواید برام عدد دقیق MoM یا نتیجه نهایی ریسکی که براتون نوشته شده رو بفرستید تا دقیق‌تر توضیح بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.